cele mai folosite piese din garderoba de toamnă

Sunt cele mai folosite piese din dulap. Pot fi asortate cu orice, oricând, fie că e vorba de un concert, o întâlnire cu prietenii sau o zi la birou. Blugii nu vor ieși niciodată din trend. Mai suferă unele modificări de formă, dar vor fi mereu la modă și o piesă pe care doamnele se pot baza în orice situație.

Mereu la modă

Fie că vorbim de cei boyfriend ce merg perfect într-o seară de toamnă sau la o petrecere, fie de cei skinny care scot formele în evidență, fie de cei drepți, potriviți pentru orice vârstă, o pereche de blugii pentru dama vor fi mereu un must-have în garderoba unei femei. Nici toamna aceasta nu va fi diferită din acest punct de vedere, iar cele mai multe brand-uri de jeanși au scos deja pe piață noile modele, atât de pantaloni, cât și geci de dama. Culorile materialului nici nu mai contează, pentru că se poartă orice – de la albastrul clasic al denimului, la cel închis, la nuanțele foarte deschise.

Cum alegem blugii

Dar, atenție însă la modelul pe care îl alegeți. Chiar dacă sunt atât de comuni, blugii pentru dama vă pot fi un aliat în alegerea ținutei sau o pot distruge. Așa că alegeți acel model care vă avantajează ținuta și vă pun în evidență formele și evitați-i pe aceia care nu se potrivesc nici siluetei, nici personalității.cele mai folosite piese din garderoba de toamnă

În funcție de evenimentul la care sunt purtați, blugii pot fi asortați cu orice în partea de sus: se potrivesc foarte bine cu un pulover, cu un tricou sau chiar cu o cămasă de mătase.

Cum să fie geaca

Dar, pentru că deja temperaturile încep să scadă, când întâlnirile se prelungesc până târziu, o geacă ce este aruncată pe umeri salvează situația.

Va avea atât rolul de a vă încălzi, dar dacă este aleasă și ea după trend, va avea și rolul de a vă scoate în evidență și a completa restul ținutei. Geaca trebuie aleasă în ton cu perechea de blugi: cele sport merg foarte bine peste un tricou, iar cele moto, deși par  a fi în contradicție, dau foarte bine peste cămașa de mătase de care vorbeam.

Gecile de damă de blugi se potrivesc cu o pereche din același material, însă ar fi foarte bine dacă nuanțele celor două piese sunt total diferite.

Așadar, blugii sunt poate cea mai versatilă piesă din dulapul unei femei. E bine să aveți câte o pereche din fiecare model, pentru ca atunci când sunteți nevoite să alegeți o ținută să aveți totul la îndemână. Două trei geci bine alese vă salvează și ele, iar dacă sunt bine alese investiția poate fi una de lungă durată. Totul stă în felul în care aceste piese sunt asortate și mai ales în felul în care sunt purtate.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu