scandal la ighișu nou – o femeie a fost lovită cu un cuțit
FOTO arhivă

Două scandaluri într-o singură noapte la Ighișu Nou. Un bărbat a intrat cu forța în casa surorii lui și a lovit o femeie cu un cuțit. În același timp, un individ se afla în stradă urlând și amenințând cu o coasă.

„La data de 17.09.2019, în jurul orei 22.50, o femeie din Ighișu Nou a sesizat Poliția Municipiului Mediaș, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că fratele său a intrat în casă și face scandal. Totodată, o altă femeie sesizează că același bărbat a lovit-o cu un cuțit”, spun reprezentanșii Poliției.

La fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Mediaș, care, în scurt timp, a reușit aplanarea conflictului și conducerea la sediul unității a tuturor persoanelor implicate.

Ambele femei au depus plângere împotriva bărbatului.

Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că un alt bărbat a avut un comportament necorespunzător în mediul stradal, tulburând ordine și liniștea publică prin amenințarea cu acte de violență în timp ce manipula o unealtă agricolă, respectiv o coasă.

„Împotriva celor doi bărbați, în vârstă de 35 și respectiv 43 de ani, ambii domiciliați în Ighișu Nou, s-a reținut comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, violența în familie și amenințare. De asemenea, împotriva celor doi bărbați s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propuneri legale”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților și definitivării probatoriului în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu