a treia ediție sibiu music fest - cifre duble față de anul trecut
Sibiu Music Fest, 2019

Zeci de mii de spectatori au venit şi anul acesta în Piaţa Mare cu ocazia organizării Sibiu Music Fest 2019. Feli, Dorian Popa, Bibi, ARIAS , Lino Golden , Aya şi Carla’s Dream’s au urcat pe scena Sibiu Music Fest.

Evenimentul a fost transmis online pe mai multe pagini populare de facebook şi a înregistrat un număr aproape dublu de vizualizări faţă de anul trecut, aproximativ 140.000 .

a treia ediție sibiu music fest - cifre duble față de anul trecut

Impactul promovării a depăşit jumătate de million de persoane , artiştii implicându-se şi ei în acest proces prin diferite postări pe conturile de social media, lucru care a contribuit mult la succesul evenimentului şi aducerea unui număr atât de mare de oameni in Piata Mare

“Mulţumim mult publicului prezent la eveniment şi promitem că încercăm de la an la an să facem lucruri tot mai frumoase pentru sibieni .De asemenea mulţumim Primariei Sibiu pentru sprijinul oferit şi încrederea acordată.”, spunorganizatorii.

a treia ediție sibiu music fest - cifre duble față de anul trecut

Organizatorii îşi anunţă de pe acum intenţia de a transforma începand cu 2020 evenimentul într-un “FEST” în adevaratul sens al cuvantului fiind organizat pe mai multe zile (2 sau 3), dorind să fie un weekend întreg de sarbatoare muzicală în Sibiu. Fiecare zi de eveniment va fi diferită ca şi gen muzical şi se va adresa unor segmente diferite de public.

Ultima oră

Comentariul meu