muncitorul căzut de pe bloc a murit la spital - itm sibiu a deschis o anchetă

Muncitorul care luni după amiaza a căzut de la mai bine de 10 metri înălțime în timp ce lucra la construcția unui bloc, a murit la spital. Din cauza multiplelor traumatisme medicii nu l-au mai putut salva.

VEZI AICI DETALIILE INCIDENTULUI

Bărbatul de aproximativ 46 de ani a ajuns la spital în jurul orei 16:30. Medicii au încercat să îi salveze viața, dar nu s-a mai putut. ”I s-au făcut foarte multe manevre și proceduri, dar din păcate, în urma unui stop cardio respirator neresuscitabil pacientul a decedat câteva ore mai târziu. Era politraumatizat prin cădere de la înălțime”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al spitalului Județean Sibiu.

Inspectoratul Teritorial de Muncă sibiu a început de ieri ancheta în acest caz. ”ITM Sibiu a fost înștiințat luni cu privire la un eveniment, o cădere de la înălțime a unui muncitor e aproximativ 46 de ani, petrecut în Sibiu, zona Libra. Insppectorii de muncă s-au deplasat în teren pentru o prima evaluare și au sistat activitatea la locul de muncă respectiv. Având în vedere că muncitorul a decedat ITM va cerceta acest eveniment în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs și pentru stabilirea vinovaților”, a declarat Ana Gancea, purtător de cuvânt ITM Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu