muncitor căzut de la etaj într-un bloc în construcție din gușterița

Un muncitor a fost preluat de o ambulanță și dus la spital după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc în construcție în care lucra.

Bărbatul lucra pe șantierul de lângă fostul hotel Libra. Se afla la etajul patru al unui bloc aflat în construcție când a căzut. Omul s-a prăbușit la etajul unu, în interiorul imobilului.

„SAJ SIBIU a intervenit de urgență cu un echipaj de tip C2 pe Calea Gușteriței din Sibiu, în zona șantierului de lângă fostul hotel Libra, pentru un muncitor care a căzut de la etajul 4 al unui bloc aflat în construcție .Victima, în vârstă de 45 de ani, care a căzut în interiorul blocului, până la nivelul etajului 1 prezenta la sosirea Ambulanței: Traumatism cranian, fractură deschisă la membrul superior stâng în zona articulațiile cotului, fracturi multiple ale membrului inferior drept, în zona femurului și fractura cu deplasare a bazinului”, anunță reprezentanții SAJ Sibiu.

Pacientul era conștient, dar în stare destul de gravă datorită politraumatismelor suferite. A fost transportat la UPU monitorizat atent de către echipajul Ambulanței.

FOTO arhivă

Ultima oră

Comentariul meu