dan barna revalidat președinte usr - trei sibieni în biroul național

USR a stabilit, la Congresul Național de la Timișoara președintele și cei nouă vicepreședinți, în urma alegerilor pentru Biroul Național, informează partidul într-un anunț de presă. După alegerile de sâmbătă trei sibieni au fost aleși în Biroul Național al Uniunii Salvați România: Dan Barna, președinte, Nicu Ștefănuță, vicepreședinte și Diana Mureșan, membru. De asemenea, au fost aleși și noii membri ai Comisiilor Naționale de Cenzori și de Arbitraj la Congresul USR de la Timișoara.  Și în Comisia de Arbitraj au  fost aleși doi sibieni: Raluca Rusu și Marius Vulcan. Numărul membrilor Biroului Național a crescut de la 21 la 25 de membri, iar numărul femeilor alese în forul de conducere al partidului s-a dublat.

Dan Barna a fost validat, sâmbătă, în cadrul celui de-al cincilea Congres Național al partidului de la Timișoara cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate. Totodată, acesta a obținut 14 voturi „contra”, iar 25 de persoane s-au abținut.

Lista celor nouă vicepreședinți este următoare: 1. Iulian Bulai – „Echipa Barna USR la guvernare”, 2. Claudiu Năsui – „Echipa Barna USR la guvernare”, , 3. Cristina Prună – „Echipa Barna USR la guvernare”, 4. Stelian Ion – „Uniți Salvăm România”, 5. Nicolae Bogdănel Ștefănuță – „Uniți Salvăm România”, 6. Liviu Mălureanu – „Echipa Barna USR la guvernare”, 7. Cătălin Drulă – „Echipa Barna USR la guvernare”, 8. Cristian Seidler – „Uniți Salvăm România”, 9. Allen Coliban – „USR echilibrat”.

Din cei nouă vicepreședinți sunt în „Echipa Barna la guvernare”, ceea ce înseamnă că Dan Barna își păstrează majoritatea. Dan Barna a declarat, duminică într-o conferință de presă, că echipa a fost aleasă prin vot democratic, iar astfel partidul va fi adus la guvernare.

„Este o echipă în care am mare încredere. Împreună vom câștiga alegerile prezidențiale, locale, și vom duce USR la guvernare. Este echipa care va aduce însănătoșirea României și transformarea într-o țară din care tinerii să nu mai plece, în care antreprenorii sunt sprijiniți, în care legea este lege, iar resursele sunt folosite pentru cei care au nevoie. Acea Românie pe care ne-o dorim toți și în care putem trăi fericiți aici, acasă”, a afirmat Dan Barna, duminică la Timișoara.

 

Ultima oră

Comentariul meu