VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă

Marius Paliuc, jandarmul ucis în luna mai 2012 în timp ce se afla la post, la Consulatul Germaniei, a fost înaintat în grad post mortem, după aproape 7 ani și jumătate de la eveniment. La ceremonia ce a avut loc la sediul Jandarmeriei Sibiu, a participat și Consului Germaniei la Sibiu, Hans E. Tischler.

În toți acești ani, de când Marius Paliuc a fost înjunghiat în timp ce se afla la muncă, la Consulatul Germaniei, mama sa și-a dorit ca acesta să fie înaintat în grad. ”Acesta a fost ultimul lui drept pe acest pământ. Sunt mâhnită că nu s-a întâmplat acest lucru la înmormântare, cum ar fi fost normal. Am făcut petiții peste petiții pentru a obține acest drept pentru băiatul meu, iar acum după 7 ani jumate am reușit. Astăzi a fost trecut din corpul subofițerilor, în corpul ofițerilor, cu grad de sublocotenent”, spune Maria Avram Paliuc, mama jandarmului.

VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă

Înaintarea în grad s-a făcut la sediul Jandarmeriei Sibiu, iar la ceremonie au fost prezenți foștii colegi ai jandarmului, dar și consulul Germaniei, Hans E. Tischler.

După ceremonia religioasă a fost dezvelită și o placă comemorativă în memoria lui Marius Paliuc.

YouTube video

VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă

Colegii, conducerea Jandarmeriei Sibiu, corpul Jandarmilor în rezervă, Consulu Germaniei, dar și familia lui Marius Paliuc au depus câte o coroană de flori.

VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă

Criminalul- încă nedescoperit

Evenimentul în care Marius Paliuc și-a pierdut viața în data de 30 mai 2012 rămâne încă învăluit în mister. nici până acum procurorii nu au reușit să stabilească măcar mobilul crimei, așa că și cel care l-a ucis este încă în libertate. Dosarul însă a fost preluat de curând de un alt procuror care speră să deslușească ițele acestui caz încurcat. CITEȘTE AICI DETALII

VIDEO FOTO Jandarmul sibian ucis în fața Consulatului Germaniei, înaintat în grad după șapte ani de la crimă

Marius Paliuc a fost înjunghiat de mai multe ori în dimineața zilei de 30 mai 2012, chiar în ghereta din fața Consulatului Germaniei. A fost găsit pe caldarâm de o asistentă care mergea la muncă, la spital. Marius făcuse schimb de tură cu un coleg.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu