extra-reduceri de final de vară la optyu – ochelarii de soare de marcă mai ieftini cu până la 35%

Ți-ai dorit toată vara o anume marcă de ochelari, dar erau peste bugetul tău? Acum îi poți avea! OptyU, magazinul de optică de pe Galeriile Carrefour, a lansat reducerile de toamnă. Cele mai cunoscute brand-uri de ochelari de soare sunt acum mult mai accesibile ca preț. Trebuie doar să vizitezi magazinul ca să te alegi cu o pereche de ochelari super cool.

Reduceri până la finalul lunii
”Deja clienții noștri sunt obișnuiți să le oferim diferite reduceri, promoții și beneficii. Așa că de această dată, fiind final de sezon, am găsit oportun să reducem ochelarii de soare. Așa că cei care au amânat în acest sezon achiziționarea unei perechi, o pot face acum, la un preț mai mic”, spune Oana Tarcea, manager OptyU.

extra-reduceri de final de vară la optyu – ochelarii de soare de marcă mai ieftini cu până la 35%

OptyU este unic distribuitor al mărcii Dior în Sibiu. Ochelarii de soare ale acestui brand vor putea fi cumpărați cu 35% discount. Celelalte brand-uri au și ele reduceri: Ray Ban- 20%, Polaroid- 30%, Dolce Gabbana- 25%, Oakley- 25%, Vogue- 30%.
Toate aceste reduceri sunt valabile până la finalul lunii septembrie la magazinul de optică OptyU de pe galeriile Carrefour.

Ofertă și la lentile heliomate
La OptyU o ofertă nu vine niciodată singură. Pe lângă reducerile acordate la ochelarii de soare, cei care își doresc lentile transitions, adică heliomate- cele care se închid la lumină puternică- beneficiază și ei de reduceri în luna septembrie. Din preț se va scădea suma de 100 de lei pentru lentile, iar dacă odată cu ele se achiziționează și ramele, și acestea au o reducere de 100 de lei. Cei care își doresc acest tip de lentile trebuie să știe că vor beneficia de cele mai bune- cele de la Essilor, iar pentru a profita de reduceri tot ce trebuie să facă este să prezinte voucher-ul de mai jos ori din acest articol, ori de pe pagina de Facebook a OptyU.

extra-reduceri de final de vară la optyu – ochelarii de soare de marcă mai ieftini cu până la 35%

Ofertele vechi, mereu în actualitate
Consultația pentru stabilirea dioptriilor este mereu gratuită la OptyU, la fel ca determinarea dioptriilor cu cel mai performant aparat din România. Iar dacă aveți nevoie de lentile progresive, plătiți o pereche, pentru că a doua este gratuită.

Dacă însă vă schimbați lentilele ochelarilor de vedere și vă doriți ca și cu cei de soare să vedeți la fel de bine, lentilele pentru aceștia, cu dioptrii, vor fi oferite de OptyU gratuit.

Și campania prin care cei de la OptyU îi ajută pe vârstnicii din a zilele din Sibiu să vadă mai bine continuă. Dacă mergeți la optica de pe Galeriile Carrefour cu ramele voastre vechi, veți primi un voucher de 120 de lei cu care veți putea face cumpărături de la OptyU. Ramele vechi vor fi recondiționate și împreună cu lentilele necesare vor fi dăruite vârstnicilor.

Ultima oră

Comentariul meu