video: z school - școala în care înveți secretele unui păr perfect: de la tunsoare la culoare

Există o preocupare în rândul oamenilor când vine vorba de hairstyling, de trendurile în vogă și ultimele tendințe în materie. În timp ce unora le place să fie în trend, altora le place să-l creeze. Pregătirea profesională stă la baza posibilităților de a-ți exprima creativitatea și de aceea, profesioniștii de la Z School vin în întâmpinarea celor interesați propunând cursuri atestate internațional, la cele mai înalte standarde, în cadrul cărora înveți tot ce trebuie să știi ca numai imaginația ta să îți fie limita în carieră.[fvplayer id=”15″][fvplayer id=”16″]video: z school - școala în care înveți secretele unui păr perfect: de la tunsoare la culoare

Z School – un pas firesc
Z School a fost deschisă în 2017 și a venit ca un pas firesc de dezvoltare, din dorința inițiatorului de a împărtăși cunoștințele și experiențele dobândite. Școala a fost de la început axată pe învățarea, practica și aprofundarea procedurilor din programa de curs, susținând demersurile profesorilor în pregătirea unor profesioniști în domeniu, cu diplome recunoscute internațional.
„Țelul nostru nu este de a scoate stiliști pe bandă rulantă, ci de a forma și pregăti stiliști de succes. Drept urmare, majoritatea celor care au intrat în programul de pregătire Z School, au ajuns profesioniști, devenind campioni în domeniu, proprietari de saloane sau traineri. Cei care termină școala noastră obțin o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și recunoscută în UE”, spune Septimiu Zavate, fondatorul acestui proiect.

Traineri de top
Z School nu este singura școală de acest fel din Sibiu, dar ceea ce o diferențiază de celelalte este calitatea și rigurozitatea pregătirii trainerilor și programul cursurilor care este unul dinamic și atractiv. Orele de teorie alternează și se completează cu sesiunile demonstrative și de practică, atât pe păpuși de exercițiu, cât și pe modele reale, iar cursanții beneficiază de o sală de curs ultra-modernă, stylere profesionale de cea mai înaltă calitate, materiale consumabile Wella, pe toată durata pregătirii, și suport de curs multimedia. Coordonatorul acestui proiect ambițios este Septimiu Zavate, una dintre cele mai recunoscute figuri în domeniu.

Multiplu campion, Septimiu a fost ales să facă parte din echipa Wella România încă din 2006, continuându-și pregătirea an de an la Sassoon Academy din Londra, cea mai de tradiție academie de hairstyling la nivel mondial, dar și la cele mai prestigioase centre internaționale de training Wella, în prezent fiind la rândul lui trainer internațional și mentor pentru tinerii din noua generație. Octavian Popescu, Radu Dica și Cosmin Betan sunt trainerii care întregesc echipa, stiliști cu numeroase titluri și concursuri câștigate, care, la rândul lor, au devenit modele de urmat pentru tinerii aspiranți la o carieră de succes.

septimiu a fost ales să facă parte din echipa wella românia încă din 2006, continuându-și pregătirea an de an la sassoon academy din londra, cea mai de tradiție academie de hairstyling la nivel mondial

„Școala noastră se deosebește de altele de acest gen tocmai datorită trainerilor, care de-a lungul timpului și-au demonstrat abilitățile tehnice și de formatori. Eu și Octavian suntem membrii echipei Wella, an de an participând la sesiuni internaționale train the trainer astfel că programa cursului și informația transmisă mai departe cursanților, îmbinate cu tehnica de predare sunt de ultimă oră, acest fapt ajutându-i pe cursanți să primească informația corectă și actuală. Cred că nivelul ridicat de pregătire al trainerilor poate insufla dorința unei cariere în hairstyling, iar noi îi susținem pe toți cei care își doresc asta”, adaugă Septimiu.

Cursurile Z School
Cursurile de calificare de la Z School durează 6 luni, în tot acest timp cursanții învățând totul de la zero. Septimiu mai spune că în cadrul pregătirii „se învață de la noțiuni generale despre firul de păr, scalp, styling, coafuri de ocazie, colorimetrie, tehnici de colorare, tehnici și forme de tuns adaptate tunsorilor feminine/masculine adaptate zilelor noastre, până la diagnoză, psihologie și etică profesională. Este un curs complex, la finalul căruia absolvenții își vor însuși o bază solidă pentru startul într-o viitoare carieră de succes.”

La Z School se organizează și cursuri de specializare pentru profesioniștii care au deja o diplomă de calificare și care își doresc să aprofundeze. „Aceste cursuri durează două sau trei zile, tematicile dezbătute fiind despre tehnici de tuns clasice și moderne, adaptate formelor masculine sau feminine, dar și tehnici de vopsire actuale, menite să dezvolte repertoriul în salon al stiliștilor.”

Z School este locul unde profesionalismul, atmosfera plăcută și spiritul de echipă conlucrează pentru ca cei care își doresc o carieră în domeniul hairstyling-ului să pornească cu o bază corectă și cu o idee clară despre ce înseamnă să fii hairstylist. Mai multe informații despre cursurile organizate și modalitățile de înscriere se găsesc pe site-ul www.zconcept.ro sau pe pagina de Facebook Z Salon.video: z school - școala în care înveți secretele unui păr perfect: de la tunsoare la culoare

Ultima oră

Comentariul meu