Directorul RAR Sibiu, Ioan Oțetea, a fost arestat
FOTO: rarom.ro

Directorul RAR Sibiu, Ioan Cătălin Oțetea, a fost arestat miercuri seara, în urma perchezițiilor de la Sibiu.

Angajații Registrului Auto din Sibiu au fost percheziționați de mascați miercuri, fiind bănuiți că înmatriculau mașini cu probleme tehnice. Șpăgile se lăsau în torpedou sau în scrumiere.

În urma acestor percheziții, șeful RAR a fost arestat.

Vă reamintim că, miercuri, ofițeri de poliție judiciară din 22 de servicii județene au făcut, în total, 47 de percheziții în județele Sibiu, Vâlcea și Mureș, și au ridicat înscrisuri de la o instituție publică din București, în 3 dosare penale constituite la nivelul celor 3 unități de parchet, având ca obiect fapte de corupție săvârșite de funcționari publici cu și fără calitate specială și persoane civile, în legătură cu activități de identificare, omologare și verificare a stării tehnice a vehiculelor în vederea înmatriculării.

VEZI DETALII AICI

 

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

  1. Oameni rai astia de la potera! Oameni rai! Aresteaza numai oameni corecti. Toata lumea stie de ani de zile ca se da/ia spaga la RAR si acum s-au trezit si organele staului. La aia de la numere nu va ganditi sa faceti descinderi? Daca nu va ganditi va spun eu ca ar trebui sa va ganditi. Poate ar trebui sa faceti descinderi la toate institutiile stalui si sa anchetati modul prin care unii angajati fac adevarate averi.
    P.S. Sa il cautati si pe Daniel care a comentat mai sus ca sigur are ceva de spus.

    1. Sa te caute pe tine , ambulantule, nici macar nu sunt in sistem. Sunt doar o persoană care îl cunoaște pe omul asta separat de servici . Si sa fie vinovat , asta nu inseamna ca nu sunt langa el , nu îl susțin, și îi ofer un gând bun ….eu , ca individ , pot fi alături de o persoană și la greu ….chiar daca a făcut o faptă rea , își va primii ce merita, însă nu ma poti obliga tu sa nu susțin sau sa ii ofer ceva oricărei persoane care doresc!
      Sa fi sănătos!

      1. Pai daniele…. labilii ca tine distrug Romania. Un pungas ca asta nu are ce cauta sa inmatriculeze toate harburile pamantului, contra spaga… sa bage toti cocalarii boli in noi toti, ca aerul il respiram toti, inconstientule. Ce face acest individ se cheama un fel de genocid, faptele lui omoara oameni !!!
        Probabil tu esti neam cu el sau ceva, ti-o fi cumparat si tie ceva din banii proveniti din spagi.

  2. Fi tare Cata , cei care te cunosc cu adevarat stiu va nu esti murdar ! Doamne ajuta sa te întorci repede acasă la copii !

    1. Da… un alt hot nenorocit care isi hraneste copiii din spagi, in timp ce noi respiram particule nocive si ne gazam in masa din caua lui. Ai minte cat un strut, serios.