competiția “autocarul anului 2020”, găzduită pentru prima dată în românia, la sibiu, cu sprijinul atlassib

În această săptămână, la Sibiu, va avea loc prima ediție susținută în România a concursului care va desemna “Autocarul Anului 2020” la nivel european. Titlul va fi acordat de cei 22 de membrii ai Juriului Internațional de Presă “Bus & Coachof the Year”.

Testul va alinia la start cele mai bune 5 modele de autocare intrate în competiție – Iveco Crossway CNG, MAN Lion´s Coach, Setra S 531 DT, VDL Futura și Volvo 9900 – mărci de renume internațional, ce reprezintă etalonul pe segmentele de transport cărora li se adresează. Câștigătorul va fi desemnat vineri, 13 septembrie, însă numele acestuia va fi ținut secret până la înmânarea trofeului “Coach of the Year 2020”, din cadrul evenimentului Busworld Europa (Bruxelles), organizat în perioada 18-23 octombrie 2019.

În prima parte a competiției, va fi testat comportamentul la accelerarea de pe loc și frânarea bruscă a mastodonților, urmând ca probele practice să se desfășoare pe un traseu stabilit în proximitatea Sibiului, ca mai apoi, să urmeze un test practic la drum întins, până la Bran, unde  membrii juriului vor avea ocazia să viziteze și celebrul castel al lui Dracula.

Cum era de așteptat, având în vedere și tipul competiției, compania Atlassib s-a alăturat cu drag acestui eveniment unic în România, oferind sprijin logisitic la sediul companiei, pentru ca testul să se poată desfășura în cele mai bune condiții tehnice. Organizatorii au fost destul de inspirați în alegerea Sibiului ca loc de desfășurare al acestui concurs, având în vedere că aici, în anul 1993, se puneau bazele celui mai mare transportator internațional de călători terestru din România – Atlassib. Companie cu renume și experiență dovedite pe parcursul celor 25 de ani de existență, în domeniul transportului de călători și al serviciilor de coletărie, Atlassib își desfășoară activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții deschise în toată Europa și a unei flote care depășește 1000 de autobuze și autocare, echipate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.competiția “autocarul anului 2020”, găzduită pentru prima dată în românia, la sibiu, cu sprijinul atlassib

Anual, cu Atlassib se poate călători în Germania, Italia, Austria, Franța, Belgia, și Olanda.  Călătorii beneficiază de asistență la numărul dedicat de Call Center 0748111111, iar biletele pot fi achiziționate atât online, cât și direct din agenții. Pe lângă promoțiile de preț pentru rezervările efectuate în avans și cina oferită gratuit călătorilor într-un restaurant de pe traseu, printre avantajele călătoriei cu Atlassib mai putem enumera accesul gratuit la WI-FI în toate autocarele, limita generoasă a bagajelor care poate ajunge până la 50 kg și asigurarea transferurilor fără costuri suplimentare. În plus, prin Departamentul CURSE SPECIALE, compania oferă spre închiriere, autocare moderne pentru transport, spre orice destinație din lume care nu se regăsește în graficul rutelor standard.

 

Ultima oră

Comentariul meu