update foto accident pe ștefan cel mare în sibiu - șoferul vinovat a fugit de la fața locului

Un accident s-a petrecut sâmbătă seara pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu. Șoferul vinovat a fugit înainte să vină polițiștii. Acesta conducea un autoturism neînmatriculat.

Update: În urmă cu puțin timp, polițiștii rutieri au stabilit identitatea conducătorului auto implicat în accidentul din Sibiu, str. Ștefan cel Mare. Bărbatul, în vârsta de 33 de ani, domiciliat în Cașolț, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni, respectiv: Conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere, conducerea unui autoturism neînmatriculat, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală.

Știrea inițială: „Un autoturism a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat. Imediat după producerea accidentului atât șoferul cât și pasagerul au părăsit locul accidentului, pasagerul însă a revenit la scurt timp sesizând accidentul și solicitând ambulantă”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului pentru efectuarea de cercetări, iar în paralel sunt derulate activități specifice pentru identificarea și depistarea conducătorului auto. Autoturismul implicat în accident este neînmatriculat.

De asemnenea, cei de la Ambulanță anunță că sunt doua victime, una cu traumatism toracic care a fost si transportată la UPU Sibiu. Cea de-a doua victima este chiar șoferul, care este probabil să aibă traumatism cranio facial.

Ultima oră

Comentariul meu