video polițist din ocna sibiului amenințat de un pompier voluntar - „bă, fraiere, te tai. eu sunt jupân aicea. javră ordinară”

Un polițist din Ocna Sibiului aflat în timpul liber a fost amenințat cu moartea și jignit în fel și chip de către un angajat PSI din cadrul primăriei.

Pompierul voluntar, angajat PSI la Primăria Ocna Sibiului, s-a luat la ceartă cu un polițist într-un local din oraș. Aceștia se aflau în afara programului de muncă.

Aparent din nimic, pompierul voluntar, care era băut, a început să îl amenințe pe polițistul care nu întelegea ce se petrece. În plus, angajatul PSI i-a adresat diverse cuvinte jignitoare.

YouTube video

„O să te pun eu la respect. Băi, bărbosule, eu lucrez la pompieri, tu lucrezi la poliție. Mă piș pe Poliția Română. Bă, fraiere, te tai de sus până jos. Eu aici pe locul ăsta eu sunt jupân. Tu ești mic copil în Poliția Română (…) Eu lucrez la PSI, e altceva față de Poliția Română. Nu te uita urât pe mine. Eu dau cu furtunul, eu sting focuri, am salvat vieți omenești în Ocna Asta. Băi, bărbosule, poți să suni zece mii de polițai (…) Milițianule, îți tai barba cât de șmecher ești tu”, sunt unele dintre cuvintele pe care pompierul voluntar i le-a adresat polițistului.

În urma lucrurilor pe care acesta i le-a spus, polițistul i-a vorbit frumos, încercând să îl calmeze. „Eu vă respect pe dumneavostră, respectați-mă și dumneavostră. Calmați-vă”.

În acest moment, se fac cercetări pentru a se lămuri situația. În cauză s-a deschis și un dosar de cercetare penală privind infracțiunea de ultraj.

Ultima oră

Comentariul meu