video furt într-o benzinărie pe strada alba iulia din sibiu – cum a fost păcălit un angajat

Un angajat al benzinăriei de pe Șoseaua Alba Iulia, cea de lângă fostul restaurant Mc Donalds din Sibiu a fost înșelat de o escroacă. Aceasta l-a păcălit și a plecat fără să plătească. Totul a fost filmat cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Bărbatul a povestit, pentru Ora de Sibiu, cum a fost înșelat, cu zâmbetul pe buze, de o escroacă ce nu părea la prima abatere.

„A venit clienta și a spus că vrea un pachet de țigări și un pachet de gume. Totul a costat 21,99 lei. A scos o bancnotă de 200 de lei și mi-a zis să pregătesc restul. În acel moment, banii erau pe tejghea. Atunci mi-a spus că îmi dă 2 lei, ca să îi dau banii fix. Mi-a distras atenția, și-a luat cei 200 de lei și i-a băgat în geantă. Apoi eu i-am dat restul… Mi-a zâmbit și s-a făcut nevăzută”, povestește angajatul.

YouTube video

Acesta a mărturisit că nu și-a dat seama de înșelătorie, fiindcă totul s-a petrecut rapid. Doar că, după nici cinci minute, o altă femeie a intrat în benzinărie. S-a comportat la fel ca amica ei, a zâmbit și a vorbit mult. I-a dat o bancnotă, i-a spus că îi mai dă 40 de bani mărunt, ca să îi dea rest fix, și a încercat să își bage bancnota în geantă. În acel moment, angajatul a văzut-o și a atenționat-o. Din fericire, escroaca nu a apuc să fure.

YouTube video

Înșelătoria a avut loc joi, în jurul orei 14.50. Cele două fete, potrivit spuselor angajatului, erau tinere, neavând mai mult de 26 de ani.

În urma nefericitului eveniment, bărbatul a trebuit să pună din buzunarul lui paguba de 200 de lei. El spune că suma nu este una imensă, însă vrea să îi atenționeze pe toți sibienii cu privire la cele două escroace.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Pingback: O hoață dă târcoale în mall-ul Promenada din Sibiu - Metoda prin care a păcălit o vânzătoare - Ziare locale 24
  2. Prima e bronzata bine…
    Bine-nteles ca oamenii au ceva cu „mexicanii” astia cand ei de fapt sunt o specie foarte corecta.

    1. Am lucrat intr-un magazin din Mall aproape 4 ani, persoane cu acelasi text au venit la magazin de foarte multe ori. Secretul e sa nu dai niciodata rest pana nu ai banii in mana, ii bagi in casa si apoi dai restul… atentie la texte de genul „poti sa pregătești restul…” înainte de a-ti inmana banii.