zece școli s-au înscris în programul „școala după școală” în județul sibiu
FOTO arhivă

Zece școli din județul Sibiu au primit aviz pentru programul „Școală după școală”. Unitățile de învățământ care nu au depus o cerere încă, o pot face oricând, pe tot parcursul anului școlar

În conformitate cu prevederile art. 20 din O.M.E.N. nr. 4802 / 2017, în baza proiectelor depuse de către solicitanți la I.Ș.J Sibiu, au fost avizate programe Ș.D.Ș la următoarele unități de învățământ: Liceul Teoretic „Constantin Noica” Sibiu, Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu, Școala Gimnazială Biertan, Școala Gimnazială Cristian, Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” Șelimbăr, Școala Gimnazială Cîrța, Școala Gimnazială Nr. 3 Cisnădie, Școala Gimnazială „Cireșarii” Mediaș, Școala Gimnazială Nr. 7 Mediaș și Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Șura Mare.

CURRICULUM LA DECIZIA ȘCOLII ȘI CURRICULUM DE DEZVOLTARE LOCALĂ
Unitățile de învățământ au depus peste 500 programe de C.D.Ș și de C.D.L, pentru obținerea avizului științific din partea Consiliilor consultative pe discipline de predare sau cu aprobarea consiliului de administrație. Dintre acestea menționăm C.D.Ș-urile aprobate la nivel național, cum ar fi „Educație financiară”. „Educație pentru sănătate”, „Dezbatere, oratorie și retorică” și „Educație pentru viață”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Un băiat de 23 ani care a abandonat școala in clasa a III a poate fi înscris pentru terminarea claselor primare !!