scandal în fotbalul sibian - gaz metan se plânge de presiuni mari pentru ca sibiul să joace la mediaș

 Gaz Metan Mediaș este lider la zi în liga 1, dar are mari probleme interne. Înverșunarea cu care s-au opus ca FC Hermannstadt să evolueze pe arena din Mediaș până la finalizarea lucrărilor de la stadionul din Sibiu, ar putea să îi coste mult pe gaziști. Unul dintre sponsorii echipei este deranjat de faptul că Sibiul nu e lăsat să joace la Mediaș, și amenință că își retrage sprijinul financiar, iar echipa locală va fi expulzată la Tg. Mureș.

FC Hermannstadt, a făcut nenumărate demersuri pentru a putea să dispute meciurile de pe teren propriu la Mediaș, însă până în momentul de față, toate au fost sortite eșecului. Cei din Mediaș au refuzat categoric să permită acest lucru, iar acum Gaz Metan este în pericol de a pierde contractul cu Transgaz. Mai mul echipa medieșeană riscă să dispute jocurile de acasă la Târgu-Mureș sau în altă parte, informează Site-ul Suporterilor Gaz Metan Mediaș.

Surse apropiate celor de la Gaz Metan, spun că un membru din consiliul de administrație la Transgaz, sibianul Minea Nicolae, patron al hotelului Hilton Sibiu, a lansat săptămâna trecută o serie de amenințări dure la adresa clubului Gaz Metan Mediaș. Acesta ar fi spus că Transgaz va rezilia contractul cu Gaz Metan, echipa locală urmând să piardă dreptul de folosință exclusivă a stadionului din Mediaș. Mai mult medieșenii ar fi în pericol chiar să nu mai poată să joace deloc acasă partidele de pe teren propriu.

Contactat de Ora de Mediaș, președintele clubului sibian, FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan ac confirmat că medieșenii se opun în continuare ca Sibiul să joace pe arena unde evoluează aceștia. ”Din păcate noi nu avem sufragerie, ca să zic așa. Ar fi un avantaj să jucăm la Mediaș. Și pentru echipă și mai ales pentru suporterii noștri pentru că ar avea de mers mult mai puțin, față de drumul pe care îl fac până la Mureș, acolo unde noi evoluăm în prezent”, a spus Mureșan.

Primarul municipiul Mediaș, Gheorghe Roman a declarat faptul că nu știe despre ce e vorba și nu dorește să comenteze despre acest subiect.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Acum nu multi ani, cand se renova stadionul din Medias, Sibiul primea Gazul cu tribuna plina si sustinere totala pe Municipal, tot in liga 1. Rusinos pentru niste venetici „medieseni” sa nu intoarca gestul.