mașină de poliție în misiune lovită în trafic la sibiu
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

O mașină de poliție aparținând IPJ Sibiu a fost implicată într-un accident de circulație, marți seara. Deși autoturismul se afla în misiune și avea puse în funcțiune semnalele luminoase și acustice, un șofer neatent nu i-a acordat prioritate.

Acesta are 39 de ani și este din Vaslui. Conducea autoturismul pe strada Moldoveanu, pe banda nr. 2, dinspre strada Balea iar la intersectia cu Bulevardul Vasile Milea nu a redus viteza de deplasare si nu a acordat prioritate de trecere autoturismului aparținând MAI 46776, condus pe Bulevardul Vasile Milea, avand in functiune semnalele luminoase si acustice.

Mașina de poliție se îndrepta cu echipa de criminaliști către accidentul produs pe DN!, în zona Extaz, accident ale cărui detalii le citiți AICI.

În urma impactului dintre mașina vasluianului și cea a IPJ Sibiu nu a fost nimeni rănit. Șoferul vinovat însă a fost sancționat pentru neacordare prioritate de trecere autovehiculelor cu regim de circulatie prioritara, care au in functiune mijloacele speciale de avertizare luminoase si sonore.

 

Ultima oră

Comentariul meu