victor slav prins drogat la volan pe autostradă

Vedeta de televiziune, Victor Slav, are mari probleme cu legea. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost oprit de poliţiştii rutieri pe autostrada A3 şi testat cu aparatul drugtest.

Rezultatul a ieşit pozitiv pentru cannabis, astfel că, pe numele lui, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise, anunță realitatea.net.
Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape două săptămâni, într-un week-end. Vedeta TV a picat în mâinile polițiștilor la kilometrul opt al autostrăzii, aproape de intrarea în București, dinspre strada Petricani. Trebuie precizat că în această vară și fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, a fost prinsă în mașină cu un șofer drogat, un celebru interlop.
Nu este prima oară când Slav are probleme cu polițiștii de la circulație. În urmă cu doi ani, acesta se afla la volanul bolidului, atunci când a fost prinși de Brigada Autostrăzii şi Misiunii Speciale din IGPR, după ce conducea cu o viteză de 186 km/h, o viteză foarte mare, pe A1, direcţia Sibiu-Deva.
În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Ultima oră

Comentariul meu