val de șoferi băuți în weekend, la sibiu - toți au rămas fără permis
Foto: Arhivă

În ciuda tuturor avertismentelor și a acțiunilor de prevenire desfășurate de polițiștii sibieni, unii șoferi continuă să se urce la volan după ce au consumat alcool. O mare parte dintre aceștia este prinsă de polițiști și trasă la răspundere. Așa s-a întâmplat și în acest final de săptămână. 

La data de 01.09.2019, în jurul orelor 0200, pe DN 1, în afara localității Bradu, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto (35 de ani, domiciliat în Cisnădie) aflat sub influența băuturilor alcoolice – 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În localitatea Păuca, polițiștii rutieri au depistat ieri în trafic, în jurul orei 1610, un bărbat (36 de ani, domiciliat în Slimnic) aflat sub influența băuturilor alcoolice (0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat). În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

La data de 31 august, în jurul orei 0450, pe DN 1, în localitatea Bradu, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto (în vârstă de 54 de ani, domiciliat în județul Olt) aflat sub influența băuturilor alcoolice – 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

în dimineața zilei de 31 august, o altă infracțiune la regimul rutier a fost constatată de către polițiștii Serviciului Rutier. În jurul orei 0800, un conducător auto (în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Vâlcea) a fost oprit pentru control în trafic pe DN7, în afara localității Boița; în urma testării cu aparatul etilotest polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 30 august, în jurul orei 1830, un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat în trafic în localitatea Bungard; conducătorul auto, în vârstă de 43 de ani, localnic, a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Ultima oră

Comentariul meu