polițiștii sibieni, cei mai buni din țară la fotbal - au ieșit campioni la vaslui

Polițiștii din toată țara s-au întrecut la Vaslui în cadrul campionatului de minifotbal. Sibienii sunt campioni, iar titlul de cel mai bun jucător a ajuns tot la un polițist de la noi, scrie monitoruldevaslui.ro

Competitia a fost organizata de catre Biroul Coordonare Activitati Sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI, cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Vaslui si Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui.

La turneu au luat parte cele mai bune 8 echipe din Ministerul Afacerilor Interne, formate din fotbalisti din cadrul Inspectoratelor de Politie Judetene Alba, Buzau, Gorj, Sibiu si Vrancea, Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sector 6, precum si din Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta Maramures si Calarasi.

In urma jocurilor desfasurate pe parcursul a doua zile, animate de pasiune si sportivitate, cei mai buni s-au dovedit a fi politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu, care au castigat toate cele 5 jocuri pe care le-au disputat.

Podiumul a fost completat de catre politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj (acestia ocupand locul al doilea) si de politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea, care au castigat finala mica in dauna pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Maramures.

Premiantii au fost recompensati cu diplome, plachete, medalii si cupe. Participantii care s-au remarcat in mod special sunt: cel mai bun portar – Noana Cosmin, de la IPJ Gorj; golgheterii competitiei, cu cate 9 goluri fiecare – Lodroman Marius, de la IPJ Alba, si Martinescu Alexandru, de la IPJ Vrancea; cel mai bun jucator – Pavel Petre Adrian, de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu