foto accident cu trei maşini lângă agnita - un bărbat a fost dus la spital

Un bărbat de 37 de ani a fost rănit duminică seara, într-un accident rutier în care au fost implicate trei maşini, pe Drumul Judeţean 106 la km 50, între Bârghiş şi Agnita.

A intrat pe contrasens şi a rănit un om

“Accident rutier pe DJ106, km 50, între Bârghiş şi Agnita. Coliziune între doua autoturisme pe fondul pătrunderii pe contrasens. O persoană rănită. Din primele informații, pe fondul nepăstrării distantei in mers, un auto a evitat impactul cu mașina care circula in faţa sa şi a pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un auto condus regulamentar. Cercetările la faţa locului continuă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Un bărbat a fost dus la Spitalul din Sibiu, fiind rănit la cap

“ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd pe DJ 106 între Agnita și Bârghiș la un accident rutier, unde sunt trei autoturisme implicate. S-au acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat,conștient, circa 37 de ani care prezenta un traumatism cranio-facial și va fi transportat la UPU Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Ultima oră

Comentariul meu