update un tânăr din poplaca a accidentat un sibian pe trecerea de pietoni de la piaţa cibin

Un tânăr de 28 de ani din Poplaca a accidentat sâmbătă, pe trecerea de pietoni, un pieton de 67 de ani, în timp ce traversa strada, regulamentar, lângă Piaţa Cibin, a anunţat Poliţia. Victima a fost transportată deja la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, în stare stabilă.

Pieton nevinovat, accidentat pe trecere de pietoni

„Accident rutier in municipiul Sibiu, zona Piaţa Cibin, un pieton in vârstă de 67 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni. Din primele cercetări s-a stabilit ca traversa regulamentar, șoferul care l-a accidentat are 28 de ani, din Poplaca. Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri pentru a stabili cu exactitate împrejurările in care s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Victima are lovituri la şold şi mâna stângă

„SAJ SIBIU trimite de Urgență un echipaj de tip B, la Piața Cibin, unde un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni de către un autoturism. Victima a prezentat un traumatism de șold stâng și membrul superior stâng. Pacientul a fost transportat la Upu Sibiu în stare stabilă”, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu