cum se aleg scutecele pentru copii

Scutecele pentru copii sau pamperșii (cuvânt moștenit de la englezescul Pampers) sunt o constantă in viața tuturor bebelușilor care au avut norocul să se nască și să trăiască într-o familie a vremurilor moderne, contemporane. Scutecele bune trebuie să protejeze pielea, să evite iritațiile și sensibilizarea pielii, să răsfețe pielea nou-născutului. Ca la orice produs, avem de-a face cu producători mondiali, cunoscuți și testați pe plan internațional dar și cu alți producători mai mici, care încearcă să vină din urmă prin calitate și prețuri mai bune.

Trebuie testate diverse variante pentru a găsi cel mai bun scutec 

Nu există cel mai bun scutec într-un magazin, trebuie văzut și testat, trebuie ascultate opiniile altora, care au încercat deja produsele pentru copiii lor. De asemenea, trebuie văzută și luată în seamă și reacția bebelușului care va purta acel scutec. Copiii își schimbă preferințele și după un an pot da deja semne că nu doresc să poarte unele scutece iar după doi ani pot deja refuza ferm să poarte un anumit tip de scutec. Oricum ar fi, scutecele trebuie să fie în primul rând comode și să nu atace pielea micuților.

Criterii de performanță care trebuie urmărite la aceste produse

Înainte de a cumpăra un scutec, trebuie verificate 2 caracteristici cheie pentru acestea: 1) Eficiența când este vorba despre protecția împotriva scurgerilor laterale; 2) Absorbția lichidului. Firește, decizia finală trebuie să țină cont și de preț, de performanțe, de ceea ce oferă scutecul pielii micuților, într-un cuvânt, de raportul calitate-preț.

Un bebeluș fericit este un bebeluș care folosește un pampers potrivit. Un bebeluș este fericit, liniștit și nu plânge, nu simte usturimi și mâncărimi, ci dimpotrivă, se poate juca, într-o deplină armonie cu el și lumea exterioară. Pentru orice copil, joaca este definitorie dar asta nu se poate decât dacă acesta este curat, uscat și nu îl doare sau deranjează nimic.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu