pieton lovit de un copil de 12 ani aflat pe scuter
FOTO arhivă

Accident rutier în localitatea Turnu Roșu. Um copil aflat pe scuter a lovit un pieton.

“Un minor de 12 ani, localnic, in timp ce conducea un scuter a accidentat un pieton. Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări pt a stabili cu exactitate împrejurările in care s-a produs accidentul rutier”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Pietonul în vârstă de 62 este rănit grav.  Dupa primele informatii acesta este în stare de inconștiență. În aceste momente este resuscitat.
“Prezinta fractura tibie si peroneu 1/3 medie,traumatism toracic si traumatism cranian.Prognostic rezervat”, transmite SAJ Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Nush cum sa zic dar in Turnu Rosu sunt prea multe pile smr eu…..
    Din aia vr sa scap din vagauna asta din sat….

  2. Nu mai scrieti articole fara sa va dosumentati!!! Copilul nu conducea nici un scuter!!!
    Este un motor de enduro de KTM 250cc portocaliu. Nu incercati sa spalati steagul cacat ca nu tine. Ati luat probe ADN de pe scuter? Dar de pe motocicleta? Mai bine mergeti la spital sa vedeti daca omul di-a revenit din coma. Asa e la noi, se intampla ceva iar presa scrie altceva. In tara asta rolul presei este sa dezinformeze.

  3. Sunteti nebuni cu titlul vostru. Într-adevăr accidentul s-a produs cu o motocicleta care a fost ulterior schimbată pentru “sedinta foto” cu scuterul. Nenorociții ăștia de la politie stiu. Stiu si ca copilul respectiv nu circula ilegal cu motocicleta prin sat de ieri de azi. Ci de vreo doi ani de zile. Mai are un microbus cu care copilul se plimba prin sat singur. E drept asta mai rar.Sub oblăduirea si cu binecuvîntarea lor. Cum poate toata lumea sa titreze ca scuter cand de fapt a fost si este o motocicleta uriasa de culoare rosie domnilor de la politie. Clar banii vor vorbi pina la urma dar voi din presa ar trebui macar voi sa fiti altfel.Rusine politiei. Azi deja cand scriu s-a inceput din nou circulatia a tot felul de vehicule prin sat. Ilegal evident. Noi prostii daca incalcam ceva la codul rutier platim scump dar legea sigur e facuta doar pentru o parte a populatiei. Șmecherii cu bani sunt deasupra legii. Bietul batrîn nu va fi nimeni sa lupte pentru el. Daca se va gasi cineva totusi sigur va fi cumparat cu ceva banuti ca pina la urma totul orbiteaza in Romania in jurul banilor.

  4. Si eu am fost acolo si intr-adevar nu era un scuter ci un motor.
    Din pacate cu relațiile si banii tatălui o sa scape usor si cel băgat în comă o sa fie scos vinovat??
    Păcat ptr ca singurul vinovat e copilul

  5. În primul rând era un motor de teren cu 250 de cai putere (Am fost la fata locului cand sa intamplat