garderoba sport - moft sau necesitate

Oamenii sportivi sau pasionați de mișcare și plimbări se definesc și printr-o garderobă adecvată acestui hobby, la fel și prin accesoriile folosite.

Astfel, pantalonii sport, colanții, rolele, skate-board-ul și trotinetele sunt printre cele mai râvnite și cumpărate produse din această gamă. Fiecare dintre aceste produse are propriul său rol de imagine și poate evoca diverse stări trăite sau dorite de purtătorul sau purtătoarea lor, astfel încât criteriile de cumpărare pentru aceste produse devin foarte importante. Aceste produse trebuie să ofere senzații plăcute, de confort și libertate, celor care le cumpără și le folosesc.

Cum ne alegem îmbrăcămintea sport

Pantalonii și hainele sport, în general, sunt create din materiale elastice, potrivite pentru a se mula pe orice tip de corp. Este important ca materialele din care sunt constituiți pantalonii să nu fie aspre. Astfel, fără să fie prea strâmți sau largi, acești pantaloni trebuie să se simtă confortabil la purtat.

Țesătura din care sunt făcuți pantaloniii este importantă. Oricine știe, că, după un efort fizic susținut, oamenii încep să transpire și nimeni nu-și dorește ca hainele să se lipească de el. Un procent ridicat de elastan și spandex în structura țesăturii și o țesătură plăcută la atingere înseamnă că hainele nu vor deranja la alergare sau mișcare.

Skateboard-uri, role și trotinete 

Astăzi este la modă să te deplasezi cu ajutorul mijloacelor de locomoție moderne sau a gadgeturilor mobile special concepute în acest sens, mai ales în oraș, parcuri sau în alte zone care îmbie la mișcare sau distracție. Skateboard-urile și rolele implică multă dibăcie, simț acrobatic și aerodinamism, deplasarea fiind mai mult o artă. Energia necesară este asigurată de mușchii picioarelor în special și de cea a corpului, în general. Trotinetele sunt la mare modă în zilele noastre, existând și trotinete electrice, care însă nu mai ajută neapărat la menținerea spiritului sportiv. Atât la skateboard, role cât și la trotinete, calitățile urmărite sunt materialele, mărimea, diametrul și grosimea roților, cadrul, ghidonul, greutatea suportată, rulmenții, suspensiile, puntea și mecanismul în cazul trotinetei, frânele.

Sunt multe magazine, atât online cât și offline, de unde putem cumpăra astfel de haine –  Hainele sunt primele alese, apoi se merge la pasul 2, la mijloacele de locomoție. Gama de produse este largă și în continuă expansiune, asta datorită iubitorilor de sport și mișcare care vor tot timpul să fie la modă, să schimbe moda sau chiar să impună alte modele proprii de exprimare a personalității prin efort sportiv.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu