foto bogdan trif spune că ar fi corect ca directorii alde de la sibiu să demisioneze

Ministrul Turismului, lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, recunoaşte că social-democraţilor nu li se pare corect, ca cei şase directori ALDE ai instituţiilor deconcentrate din Sibiu să mai rămână în funcţie, după ce partidul lor a ieşit luni de la guvernare. Trif spune că directorii ALDE sunt protejaţi de Legea funcţionarului public, deci nu sunt obţigaţi să demisioneze.

Trif: „Când pleci de la guvernare, pleci cu totul”

Liderului PSD Sibiu nu i se pare corect ca în ţară, cei din ALDE sau susţinuţi de această formaţiune, să rămână la putere. „Este o lege a funcţionarului public. Au dat un concurs. Nimeni nu e mai presus de lege. Poate nouă nu ne convine, dar există o lege pe care noi trebuie să o respectăm. Nu ni se pare corect ca atunci când pleci de la guvernare să nu pleci cu totul. Dar, repet, este o lege a funcţionarului public, au dat un concurs şi trebuie să respectăm întotdeauna legea, chiar dacă ne place sau nu ne place”, a declarat miercuri, Bogdan Trif.

Prefectul Sibiului spune că nimeni nu a anunţat că vrea să renunţe la funcţie

Prefectul judeţului Sibiu, Maria Minea, a spus că niciun director al vreunei instituţii subordonate Guvernului, din judeţ, nu a anunţat că renunţă la funcţie. Noul prefect a făcut această precizare în conferinţa de presă susţinută miercuri.

Citeşte şi: https://www.oradesibiu.ro/2019/08/27/exclusiv-directorii-sustinuti-de-alde-la-sibiu-tin-de-functii-si-nu-demisioneaza/

Ultima oră

Comentariul meu