cea mai nouă spălătorie auto din sibiu – la patru spălări, ai una gratis

O nouă spălătorie auto s-a deschis la Sibiu pentru autoturisme, autocare și camioane cu prețuri bune și servicii serioase. Spălătoria se găsește pe strada Frigoriferului, nr.1, în curte la Transcom și oferă servicii de calitate pentru toate buzunarele. Astfel, dacă ajungeți să vă spălați mașina aici, trebuie să știți că prețurile diferă în funcție de vehiculul spălat.

La autoturisme, prețul pentru un spălat complet (interior și exterior) este de 30 de lei, la camion este de 75 lei, iar la autocar este de 100 de lei. Dacă nu doriți să spălați mașina interior și exterior, atunci prețurile se înjumătățesc. De exemplu, pentru o mașină mică, exteriorul costă 15 lei.

cea mai nouă spălătorie auto din sibiu – la patru spălări, ai una gratis

La pachetul interior-exterior, pentru autoturisme, sunt incluse ceara, soluția pentru jante, soluția pentru anvelope, parfum interior și silicon interior, în cazul în care clientul dorește. Costul total este același, respectiv anume 30 lei. Pentru clienții fideli, cea mai nouă spălătorie auto din Sibiu are prețuri speciale. „Pentru șoferii care vin la spălătoria noastră des, avem și o reducere. La patru spălări, a cincea este gratis. Vrem să recompensăm fidelitatea”, spun reprezentații celei mai noi spălătorii auto din Sibiu. Cei care își vor spăla mașinile regulat aici, vor primi un cupon, pe care îl vor prezenta de fiecare dată și în baza căruia va fi acordată reducerea.

Spălătoria Auto de pe Strada Frigoriferului este deschisă:

Luni -Vineri – 08:00-18:00

Sâmbătă – 08:00-13:00

Duminică – închis

Sibienii care vor să aibă parte de servicii de calitate la prețuri convenabile gîsesc noua spălătorie auto din Sibiu pe strada Frigoriferului, nr.1, în curte la Transcom.

Ultima oră

Comentariul meu