bogdan trif: sunt mândru că sunt sibian

Sibianul Bogdan Trif, ministrul Turismului şi lider al organizaţiei judeţene a PSD, explică de ce a spus miercuri, în timpul conferinţei de presă de la Consiliul Judeţean, „aici, la dumneavoastră, în Sibiu”. Trif spune că este mândru că este sibian şi dă asigurări că nu şi-a uitat niciodată rădăcinile.

Ministrul Trif: „Sunt mândru că sunt sibian”

„Referitor la expresia folosită de mine în conferința de presă de astăzi de la Consiliul Județean Sibiu, respectiv ”aici la dumneavoastră în Sibiu”, țin să subliniez faptul că sunt mândru că sunt sibian și peste tot unde merg, în alt județ din România sau în altă țară, le vorbesc toturor despre frumusețile Sibiului și despre ospitalitatea sibienilor. În calitate de ministru al Turismului vă spun că, în perioada mandatului meu, Sibiul a fost prezent în toate campaniile de promovare a țării noastre pe care le-am desfășurat. Nu vreau să pun această scăpare pe seama oboselii acumulate, vreau să îmi cer scuze public pentru această exprimare și vreau să-i asigur pe toți că voi rămâne mereu același om care nu a uitat niciodată de unde a plecat, mândru că sunt sibian și recunoscător lui Dumnezeu că am avut șansa să-mi petrec copilăria la bunici, într-un sat din Mărginimea Sibiului”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Bogdan Trif, ministru al Turismului şi preşedintele PSD Sibiu.

Citeşte şi: https://www.oradesibiu.ro/2019/08/28/video-foto-trif-a-vorbit-ca-raducioiu-cand-s-a-intors-in-romania-aici-la-dumneavoastra-in-sibiu/

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. acum ca va veti duce….sinteti mindru de a fi sibian ? oare ce credeti dvs. de opinile sibienilor despre dvs? nu ati facut nimic ptr. Turism-ul din tara asta,dl trif,ptr. Sibiu nici atit, ati umplut un spatiu,acolo ….ati balacarit un Presedinte de tara ales de 7 milioane de romini,dvs membrul unui partid care a adus prin hotii,jafuri,ingradiri,in ultimi 30 de ani tarii doar neajunsuri,mizerie,saracie,datorii,cit incape,eu ca sibian NU SINT MINDRU CA SINTETI NASCUT IN SIBIU,dl trif…!!!!!