video înfrângere la scor de neprezentare - sibiul s-a bătut singur cu dinamo

FC Hermannstadt a pierdut luni seară cu 3-0 în meciul jucat în deplasare cu Dinamo. Sibienii au avut o sumedenie de ocazii, printre care și un penalty ratat.

Dinamo București s-a impus cu 3-0 în etapa a 7-a a Ligii 1, în fața celor de la FC Hermannstadt. A fost cel mai clar succes al bucureștenilor în actuala ediție a campionatului.
Dinamo a deschis scorul aproape de mijlocul primei reprize (minutul 19), prin Denis Ciobotariu, după o pasă a căpitanului Dan Nistor. Ulterior, sibienii au încercat să restabilească egalitatea, dar portarul Riccardo Piscitelli a închis poarta și prima repriză s-a terminat cu avantajul lui Dinamo.
După pauză, Hermannstadt a continuat să atace și a avut chiar și o lovitură de pedepsă, dar portarul a apărat execuția lui David Caiado. Până la final, Dinamo a mai marcat de două ori. Dan Nistor (minutul 65; penalty) și Linas Klimavicius (minutul 74) au stabilit scorul final, 3-0.
În urma acestui succes, Dinamo a urcat pe locul 9 în clasament, cu 6 puncte, părăsind ultimul loc în detrimentul FCSB-ului. De partea cealaltă, FC Hermannstadt cade pe poziția a 10-a, la egalitate de puncte cu Dinamo, dar cu un golaveraj mai slab. În următoarea etapă, bucureștenii se deplasează pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, iar sibienii primesc vizita formației Chindia Târgoviște.

YouTube video

Dinamo:
Piscitelli – Ciobotarius, Klimavicius, M. Popescus, Corbu (R. Grigore 89) – Nistor (cpt.), I. Filips, Fabbrini (Bru 84) – Sorescu, Montini (D. Popa 34), Neicuţescu

FC Hermannstadt:
I. Pop – Măţel, Viera, I. Stoica, Opruţs (Buşu 28) – Pires, Caiado – P. Petrescu (cpt.) s (Yazalde 61), Jo Santos, Cordea (Sîntean 82) – Debeljuh

Ultima oră

Comentariul meu