scandal la piscina de la versailles – bărbați bătuți de doi indivizi nervoși
Sursa: buonavista.ro

O petrecere la piscină s-a încheiat cu un mare scandal. Doi indivizi, nervoși că s-a terminat distracția, au luat la bătaie un angajat și un bărbat necunoscut. Totul s-a petrecut duminică, la Versailles.

„La data de 25 august a.c., un bărbat a sesizat telefonic, prin SNAU 112, faptul că, în timp ce se afla în incita unui local public situat pe DJ 106D Sibiu – Cisnădioara, în calitate de client, a fost agresat fizic de mai multe persoane. Urmare a sesizării, polițiștii Secției 1 Poliție Sibiu au demarat cercetările, stabilind următoarele: la data de 25.08.2019, în intervalul orar 10.00 – 19.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, doi bărbați în vârstă de 36 și respectiv, 32 de ani, l-au agresat fizic pe reclamant precum și pe un alt bărbat. Toate părțile implicate erau clienți ai aceleiași societăți comerciale”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Se pare că cei doi bătăuși au participat la o petrecere privată și au consumat mult alcool. La ora 19, când distracția s-a terminat, aceștia au devenit agresivi. Cei care au fost bătuți sunt un angajat al localului și un alt bărbat, client și el, străin de tot ce s-a întâmplat acolo.

În baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea următoarelor fapte penale: lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi bărbați au fost reținuți pe baza de ordonanță 24 de ore, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile în fața procurorului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare măsurii controlului judiciar.
Cercetările în acest dosar continuă.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. E clar ca patronul si-a pregatit apararea doar are consoarta avocata,pacat ca de la cativa pumni dati de ambele parti ei reusesc sa scoata in evidenta ca nu au fost vinovati…eu intreb ce scoala aveti domnule patron…era mult mai usor din partea dvs,sa le vorbiti frumos si cred ca era ok.te pui cu omul beat…sau poate doriti sa faceti bani de pe spatele lor…findca servicile sunt slabe in comparatie cu sigla de deasupra usii…Ar fi de remarcat gestul pe care a-ti putea sa-l faceti…iertatii,.. ca si pe dumneavoastra va iarta Dumnezeu ,,poate printr-un gest de omenie ve-ti avea parte de spor in afaceri…e foarte usor sa faci rau…depinde ce stiti dvs. sa faceti…apropo eu si doi prieteni eram acolo la plaje…am vazut mai multe..

    1. Nimic nu justifica comportamentul, nimeni intr-o tara civilizată n-ar trebui să ia bătaie.. Eu personal as modifica codul penal în sensul că la infracțiunea de loviri și alte violențe împăcarea părților sa nu mai înlăture răspunderea penală….cu siguranta violențele ar scădea cu cel putin 80%…nu suntem in vestul sălbatic.