EXCLUSIV Schimbare de planuri - Terenul fostei baze de elicoptere din Sibiu nu va fi mai fi concesionat
FOTO: arhivă

Consiliul Judeţean (CJ) SIbiu a retras de pe ordinea de zi a şedinţei de joi, proiectul prin care urma să se hotărască concesionarea terenului fostei baze de elicoptere de pe strada Alba Iulia, către Camera de Comerţ pentru construirea unui centru de afaceri, a precizat marţi, pentru Ora de Sibiu, preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Daniela Cîmpean: „Am amânat până mă întorc din concediu”

Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, a confirmat marţi, pentru Ora de Sibiu, că s-a decis retragerea de pe ordinea de zi a şedinţei de joi, a proiectului privind aprobarea Studiuliui de oportunitate, a Raportului de expertiză extrajudiciară de evaluare imobiliară şi a concesionării prin licitaţie publică a imobilului teren şi construcţii aparţinând domeniului public al Judeţului Sibiu, situat în municipiul Sibiu, strada Alba Iulia nr. 73, înscris în Cartea Funciară nr. 128475 Sibiu, în suprafaţă de 27.267 mp. De fapt, Consiliul Judeţean Sibiu a decis astfel să nu se grăbească să concesioneze terenul fostei baze de elicoptere din Sibiu, către Camerea de Comerţ condusă de Eugen Iordănescu, care dorea aici să construiască un centru şi un incubator de afaceri.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ..Oare se poate mai mult sa furam?….cite comisioane mai trebuie impartite?….boieri dumneavoastra!….am ajuns un stat feudal…..