exclusiv directorii susţinuţi de alde la sibiu ţin de funcţii şi nu demisionează

ALDE a decis să iasă de la guvernare şi a anunţat că miniştrii care nu renunţă la funcţii, sunt daţi afară din partid. Mai mult, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu avertiza luni, că dacă va fi depusă o moţiune de cenzură, o va vota împotriva Guvernului PSD. La Sibiu, cei şase directori de instituţii aflate în subordinea Guvernului, susţinuţi de ALDE nu se gândesc să renunţe la funcţii.

Preşedintele ALDE Sibiu: Cei şase directori susţinuţi de noi la Sibiu nu demisionează

Contactat telefonic, preşedintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, a anunţat că cei şase directori de instituţii deconcentrate, care se bucură de susţinerea partidului, nu renunţă la funcţii. Tocaciu susţine că nu toţi cei şase directori susţinuţi de ALDE sunt şi membrii ai partidului, dar au adeziuni sau s-au declarat susţinătorii lui Tăriceanu. În continuare vă prezentăm câţiva dintre directorii ALDE din Sibiu care nu se despart de funcţii, ci doar de PSD, politic vorbind.

Soţia fostului preşedinte executiv ALDE Sibiu, Simona Gheorghe, rămâne director la Oficiul de Cadastru

Soţia fostului preşedinte executiv al ALDE Sibiu, Simona Gheorghe, susţinută de partidul lui Tăriceanu, rămâne în continuare director la Oficiul de Cadastru Sibiu, confirmă liderul de acum al formaţiunii din Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu. Soţul directoarei de la Cadastru este Gabriel Gheorghe, un om important in ALDE, cel care în 2016 a candidat cu ambiţia de a ajunge senator, dar nu a reuşit.

ALDE va avea om în continuare în fruntea instituţiei care finanţează investiţiile rurale

Un alt director susţinut de ALDE care rămâne în funcţie la Sibiu este Dan Gherasim Dăncăneţ, care conduce Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale din Sibiu, spune preşedintele filialei judeţene ALDE, Ovidiu Gheoghe Tocaciu.

Electrica este condusă la Sibiu de un om susţinut tot de ALDE

Una din cea mai importantă societate de stat din domeniul energiei, Electrica, este condusă la Sibiu de Ioan Crai, un om apropiat şi susţinut de ALDE Sibiu, potrivit lui Tocaciu. Nici Ioan Crai nu renunţă la scaunul de director al Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice TRANSILVANIA SUD SA, chiar dacă ALDE iese de la guvernare la Bucureşti.

ALDE îl susţine şi pe directorul de la Drumurile Naţionale din Sibiu. Şi Creţu rămâne în funcţie

Liviu Adrian Creţu, şeful Secţiei Drumuri Naţionale din Sibiu nu are nici el de ce să demisioneze, spune liderul ALDE Sibiu. Creţu conduce Drumurile Naţionale din Sibiu de mai mulţi ani.

Directorul Bîrs de la Ape rămâne în funcţie, chiar dacă ALDE se desparte de PSD

Mircea Sandu Bîrs este directorul susţinut de ALDE să conducă Sistemul de Gospodărire a Apelor Sibiu. Şi Bîrs rămâne director şi nu este afectat deocamdată de plecarea partidului său de lângă PSD, de la guvernare.

Directorul Frătici de la Mediu rămâne în funcţie

Şi Ioan Frătici, directorul de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu nu are de ce se teme pentru funcţie. El este susţinut de ALDE şi nu va demisiona.

Cine-i poate da jos pe directorii ALDE de la Sibiu? PSD-ul.

Întrebat în ce condiţii directorii ALDE din Sibiu ar putea să îşi piardă funcţiile, liderul filialei judeţene ALDE, Ovidiu Gheorghe Tocaciu a declarat: „Doar dacă o să-i înlăture PSD-ul, să schimbe oamenii.” Sursa foto: capital.ro

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Cat tupeu au astia 2% ! Functii, doar functii aveti in cap! Ceva semnificativ ati facut ptr Sibiu, directorasilor? Aloooooo, partidul vostru a parasit guvernarea, lasilor. Plecati acasa, incompetentilor, va cunosc pe unii dintre voi!