fc hermannstadt nu va juca meciurile de acasă la medias. deocamdata..

Fotbaliştii sibieni vor juca deocamdată pe terenul echipei din Târgu Mureş, nefiind încă niciun contract încheiat între chipa FC Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş, potrivit purtătorului de cuvânt al clubului. Fostul preşedinte de la Hermannstadt, Teodor Birţ, a anunţat luni, că fotbaliştii sibieni ar putea juca mai aproape de casă, la Mediaş.

Hermannstadt joacă în judeţul vecin, în loc să evolueze acasă

Fotbaliştii de la FC Hermannstadt vor continua să facă naveta la Târgu Mureş, neputând să joace pe terenul din Parcul SubArini. Deşi fostul preşedinte al clubului, Teodor Birţ, anunţa luni, că echipa ar putea juca la Mediaş, mult mai aproape de casă, actualii oficiali de la Hermannstadt spun că sportivii se vor deplasa în judeţul vecin. Purtătorul de cuvânt al FC Hermannstadt, Cosmin Călinescu, nu a dorit să comenteze afirmaţiile lui Teodor Birţ şi a transmis că deocamdată fotbaliştii sibieni joacă la Târgu Mureş. Actualul preşedinte al clubului, Iuliu Mureşan, nu a putut fi contactat pentru a lămuri situaţia.

Citeşte şi: https://www.oradesibiu.ro/2019/08/26/video-foto-lovitura-de-teatru-fc-hermannstadt-poate-sa-joace-meciurile-de-acasa-la-medias/

 

Ultima oră

Comentariul meu