fc hermannstadt caută prima victorie din istorie în fața lui dinamo. luni seară la bucurești

FC Hermannstadt joacă luni de la 21.00 în deplasare cu Dinamo. Gazdele sunt pe ultimul loc în liga 1 de fotbal.

Echipa din Sibiu vine după o victorie obținută în ultimele minute în fața celor de la Acandemica Clinceni, în timp ce Dinamo București a pierdut în ultima etapă la un gol diferență cu Chindia Târgoviște.
,,Ne așteaptă un meci greu, chiar dacă Dinamo trece printr-o perioadă nefastă. Îi tratăm cu tot respectul și vrem să facem un meci bun. Asta este foarte important, fiindcă avem nevoie de puncte. Ne-am antrenat toată săptămâna foarte bine pentru acest meci. Personal am petrecut 7 ani frumoși acolo, dar pe teren atât eu cât și colegii din staff vom da totul pentru ca băieții nostri să aplice planul tactic al meciului. Eu zic că suntem în grafic și ne dorim să aducem puncte din această deplasare”, spune antrenorul secund al sibienilor, Cătălin Munteanu.
”Cu siguranță va fi o deplasare foarte grea, știind că Dinamo a făcut puține puncte în acecst sezon. Dar și noi avem nevoie de puncte. Sperăm să ne întoarcem cu 3 puncte acasă. Mi-am permis să ajut echipa foarte mult și să joc bine alături de colegii mei. ”, opinează și jucătorul Andrei Cordea.

Ultima oră

Comentariul meu