începe night cross challenge – programul complet al evenimentului

Night Cross Challenge are loc vineri, 23 august, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Sute de alergători de toate vârstele iau startul în competiţie pe unul dintre cele două trasee de 4,5 km, respectiv 9 km.

Organizatorii au pregătit trasee speciale și pentru cei mai mici concurenţi, copii cu vârsta între 5 şi 14 ani. începe night cross challenge – programul complet al evenimentului

Se anunţă o nouă ediţie incendiară, cu trasee de poveste, mărginite de morile de vânt şi casele tradiţionale româneşti, cu lumini fosforescente, muzică bună, premii interesante, pasta party şi ”jocuri” de foc marca Crispus .

Cei mai buni concurenţi la categoria Avansaţi 9 km, feminin şi masculin, vor fi desemnaţi Best Runners 2019 şi vor fi premiaţi cu câte 100 Euro şi câte un CEC onorific. începe night cross challenge – programul complet al evenimentului

Iată programul evenimentului:
18.00-20.30 – Validarea înscrierii şi preluarea kitului de concurs
20.00 – Start cursa copiilor 5-7 ani
20.10 – Start cursa copiilor 8-10 ani + Acces Pasta Party copii
20.20 – Start cursa copiilor 11-14 ani
20.35 – Festivitatea de premiere cursele copiilor
21.00 – Start cursa 9 km Avansaţi
21.40 – Acces Pasta Party adulţi
22.15 – Start cursa 4,5 km Hobby
23.00 – Festivitatea de premiere curse adulţi

Intrarea în muzeu este liberă pentru concurenţi şi susţinători.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.acceptaprovocarea.com și pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro.

Night Cross Challenge este un eveniment sportiv prin care se dorește încurajarea mişcării şi, în particular, a practicării alergării pe timp de seară.

Ultima oră

Comentariul meu