video – mureșan la primele declarații ca președinte la fc hermannstadt. a vorbit și de plecarea lui birț

Iuliu Mureșan, noul președinte executiv de la FC Hermannstadt, a vorbit miercuri într-o conferință de presă despre instalarea sa în funcție, despre plecarea lui Teodor Birț și despre noile sale planuri la echipă. Fostul conducător de la CFR Cluj a dat detalii și despre cum s-a ajuns ca el să fie numit în fruntea echipei sibiene.

Mureșan a vorbit și despre alte posibile plecări de la echipă. Acesta a afirmat că probabil vor mai pleca jucători din lotul actual. De asemenea a fost prezentat și ultimul transfer, Kevin Rimane, venit tocmai de la PSG din Franța. Președintele actual l-a prezentat și pe Dănuț Perjă, noul Team – Manager al clubului. Oficialul sibian spune că în ciuda schimbărilor la nivel de conducere, obiectivul său este o clasare pe locurile 6-9.

,,Dănuț Perjă are o calitate care pe mine mă completează. Este tipicar! Aveam nevoie la club de un astfel de om. Ne onorează faptul că un club foarte mare cum este PSG a anunțat oficial transferul lui Kevin Rimane la F.C. Hermannstadt. E un jucător cu viteză bună, care pasează bine, are tehnică foarte bună. Va aduce un plus de caracter și un plus uman în echipă, mai ales dacă ținem cont de școala de fotbal pe care o are. Kevin poate să joace atât fundaș central, cât și mijlocaș central defensiv. Vrem să creștem activitatea clubului la alt nivel. Anul acesta obiectivul nostru este să ne clasăm între locurile 6 și 9, iar odată cu atragerea mai multor investitori la echipă să creștem și bugetul și valoarea lotului.”, a spus printre altele Mureșan.

Ultima oră

Comentariul meu