haosul cotinuă la fc hermannstadt - pagina de facebook închisă, conferință de presă amânată, cinci jucători ”pe făraș”
FOTO arhivă

Echipa sibiană de fotbal a fost lovită în ultimele zile de o serie de plecări de  la nivelul conducerii. După ce președintele Teodor Birț a anunțat că renunță și lasă locul liber, au urmat și plecările lui Marius Lungu și Vasile Armenean. Marți a dispărut din mediul on-line și pagina de Facebook a echipei, iar conferința de presă în care trebuia anunțat noul team manager, s-a amânat. Altfel cinci jucători și secundul Beza, ar urma să fie dați afară.

Zile de incertitudine la FC Hermannstadt. După ce a plecat Teodor Birț, la club se întâmplă numai lucruri ciudate. Marius Lungu și Vasile Armenean, au plecat și ei, iar marți a dispărut și pagina oficială de Facebook a echipei. Și ofițerul de presă Ovidiu Boica, ar fi anunțat clubul că nu mai rămâne. Fostul președinte al FC Hermannstadt a spus că în zilele următoare va aduce lămuri asupra schimbărilor produse la echipa sibiană. Cât despre pagina de Facebook, spune că a fost închisă de persoana care o administra. ”Da, a fost închisă pagina. A fost o persoană care a creat-o, care se ocupa de ea, de promovare. Acea persoană a închis-o”, spune Birț. Între timp a fost deschisă o nouă pagină de Facebook, pe care se anunță sec, că: ”Vechii administratori ai paginii de facebook FC Hermannstadt au șters pagina de Facebook si Instagram a Clubului odată cu despărțirea de noi!”.
Altfel conferința de presă de marți a fost anulată cu o oră înainte de începere, printr-un mail în care se spune că ea se reprogramează pentru miercuri la 13.30.

Cinci jucători vor fi dați afară. Pleacă și secundul Beza?
Deși, la începutul campaniei, strategia a fost ca jucătorii care au dus greul sezonul trecut să fie păstrați, tocmai ei au ajuns acum pe lista neagră. Este vorba despre Lucian Dumitriu, Alexandru Dandea, căpitanul Răzvan Dâlbea, Daniel Tătar și Ștefan Blănaru. haosul cotinuă la fc hermannstadt - pagina de facebook închisă, conferință de presă amânată, cinci jucători ”pe făraș”Antrenorul Costel Enache s-a bazat pe ei în debutul noii stagiuni, „sunt oameni deosebiți și sportivi extraordinari”, dar au aterizat treptat pe bancă, iar acum își caută echipe. Potrivit surselor Gazetei, Dumitriu și Dandea ar urma să ajungă la Clinceni, iar Blănaru, la Chiajna. De asemenea, tot cu bagajele făcute ar fi și secundul Eugen Beza.haosul cotinuă la fc hermannstadt - pagina de facebook închisă, conferință de presă amânată, cinci jucători ”pe făraș”Abordat de gsp.ro, Iuliu Mureșan a comentat: „Nu pot să vă confirm lista întru totul. E posibil ca unii dintre ei să plece, alții, dimpotrivă. Ne vom despărți de aceia care n-au șanse mari să joace. Lucrurile sunt în desfășurare”.

Ultima oră

Comentariul meu