fc hermannstadt a transferat un jucător de la paris saint-germain – francezii confirmă tranzacția!

Lovitură pe piața transferurilor dată de FC Hermannstadt. Clubul sibian l-a adus de la campioana Franței, Paris Saint-Germain, pe Kevin Rimane, în vârstă de 28 de ani.

Kevin Rimane este născut în Guyana Franceză şi are 21 de selecţii la naţionala ţării sale. La PSG a sosit în 2008, iar doi ani mai târziu a fost campion naţional la categoria U19.
Alături de prima echipă a parizienilor, Rimane a evoluat în doar cinci partide, trecându-şi în cont trei titluri în Ligue 1 (2016, 2018, 2019), o Cupă a Franţei (2016) şi Supercupa Franţei (2018).
CITIȚI ȘI: Haosul cotinuă la FC Hermannstadt – Pagina de Facebook închisă, conferință de presă amânată, cinci jucători ”pe făraș”
Deşi a fost legitimat timp de şapte sezoane şi jumătate la PSG, Rimane a evoluat în cea mai mare parte a acestei perioade la echipa secundă a clubului. De asemenea, în 2011-2014, a jucat pentru formaţia franceză US Boulogne. Ultima experienţă a fundaşului central, care poate juca şi mijlocaş defensiv, a avut-o la Istra, în prima ligă croată, unde a fost împrumutat în a doua parte a sezonului trecut. Aici, Rimane a evoluat în nouă partide.
“Clubul îi urează lui Kevin toate cele bune în provocările care îl vor aştepta la echipa din Sibiu, în Transilvania”, scrie site-ul oficial al lui PSG.

Ultima oră

Comentariul meu