sibiancă tâlhărită de 3.500 de lei. hoțul a fost prins
Foto Arhiva

În 13 august o femeie a anunțat polițiștii sibieni că un bărbat i-a furat poșeta de pe umăr. Totul s-a petrecut pe strada Pânzarilor, în plină zi, la ora 15:30. Patru zile mai târziu un echipaj al jandarmilor a reușit să îl prindă pe cel descris ca fiind tâlharul, predându-l apoi polițiștilor. 

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în baza datelor și informațiilor obținute, au stabilit și transmis tuturor echipajelor din teren semnalmentele persoanei bănuite de comiterea acestei fapte.

La data de 17 august un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu a depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu o persoană care corespundea semnalmentelor oferite de polițiștii sibieni.

În urma cercetărilor și activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu s-a concluzionat faptul că persoane depistată este presupusul autor al infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în județul Sibiu, a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest dosar continuă.

Ultima oră

Comentariul meu