FOTO arhivă

Polițiștii sibieni nu au avut liber în minivacanța de Sfânta Maria, astfel că au patrulat pe toate drumurile din județ. Sute de șoferi au fost amendați.

În perioada 15 – 18 august, polițiștii rutieri au fost prezenți pe principalele drumuri din zonele turistice, desfășurând cu precădere activități pe linia fluidizării traficului rutier, a prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, precum și în vederea combaterii excesului de viteză şi a conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 21 de infracțiuni la regimul rutier, au ridicat în vederea suspendării 24 de permise de conducere și 16 certificate de înmatriculare și aplicate 791 de sancțiuni contravenționale.

Din totalul infracțiunilor rutiere, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice face obiectul a 3 dosare penale, rezultatele testelor efectuate cu aparatul etilotest indicând valori cuprinse între 0,46 și 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultima oră

Comentariul meu