foto - liderul celui mai important partid de opoziție din marea britanie, mini vacanță la sibiu
Jeremy Corbyn (al doilea din dreapta) la meciul celor de la Celtic

Jeremy Corbyn este liderul Partidului Laburist din Marea Britanie deci, unul din cei mai importanți oameni ai Regatului. Așa că ar fi fost de așteptat să își petreacă vacanța în vreo stațiune luxoasă, în hoteluri de cinci stele sau în vreo croazieră scumpă. În schimb, împreună cu soția sa, au ales să vină în România, un loc cât se poate de pitoresc, de altfel. 

Jeremy Corbyn și soția sa Laura Alvarez au ajuns în România după trei ore de zbor cu o companie low- cost. Au aterizat la Cluj, unde politicianul s-a întâlnit cu fanii echipei Celtic ce veniseră aici pentru a-și susține echipa în meciul cu CFR Cluj pentru calificarea în Champions League. Jeremy Corbyn a văzut meciul din tribune, după care s-a retras la hotel.

După două zile petrecute în Cluj politicianul englez a vizitat Sibiul și împrejurimile. L-au fascinat pădurile în care trăiesc lupi și urși.

foto - liderul celui mai important partid de opoziție din marea britanie, mini vacanță la sibiu

I-a plăcut și Castelul Bran, iar jurnaliștii englezi au concluzionat că vacanța în România l-a scutit de liderul politic de la a cheltui o avere, în condițiile în care o cină pentru două persoane costă aici mai puțin de 20 de lire.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu