VIDEO FOTO - Hara a electrizat publicul la Sibiul de Odinioară - Duminică urcă pe scenă Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică

Cea de a VI-a ediție a evenimentului ’’Sibiul de Odinioară’’, a început sâmbătă în locația devenită deja tradițională, în Pădurea Dumbrava – Camping. Onenightstand, RIFF, Hara, și Celelalte Cuvinte, au primit aplauze la scenă deschisă. Duminică urcă pe scenă Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică.

Atmosferă frumoasă sâmbătă în Pădurea Dumbrava – Camping, la ’’Sibiul de Odinioară’’. Concertele susținute de Onenightstand, RIFF, Hara, și Celelalte Cuvinte, au avut parte de o asistență generoasă.

VIDEO FOTO - Hara a electrizat publicul la Sibiul de Odinioară - Duminică urcă pe scenă Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian BuicăShow-ul celor de la Hara a fost unul electrizant. VIDEO FOTO - Hara a electrizat publicul la Sibiul de Odinioară - Duminică urcă pe scenă Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică VIDEO FOTO - Hara a electrizat publicul la Sibiul de Odinioară - Duminică urcă pe scenă Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică VIDEO FOTO - Hara a electrizat publicul la Sibiul de Odinioară - Duminică urcă pe scenă Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică VIDEO FOTO - Hara a electrizat publicul la Sibiul de Odinioară - Duminică urcă pe scenă Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică

Cea de a II-a zi de la Sibiul de Odinioară este dedicată în întregime muzicii folk. Iubitorii acestui gen muzical se vor bucura, duminică 18 august, de recitaluri cu Ducu Berți, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică. Cei patru mari artiști vor aduce în fața publicului piesele ce i-au făcut celebrii dealungul timpului și promit o seară de neuitat.

Copiii au la dispoziție un mini parc de distracții. Programul activități pentru copii, îi întâmpină pe aceștia cu o zonă de ateliere de creație. Desigur cei mici se vor distra și se vor întrece în cadrul mai multor competiții atractive atât pentru ei cât și pentru părinții și bunici! Copiii vor descoperi jocurile copilariei.

Ca și element de noutate, anul acesta ”rețeta” evenimentului a fost îmbunătățită pe lângă concertele cu artiști de top și cu ”ingrediente” pentru gurmanzi și cei mici.

Ultima oră

Comentariul meu