video - fc hermannstadt câștigă dramatic cu academica clinceni. gol în minutul 95!

FC Hermannstadt a reușit să învingă vineri după amiază cu 2-1 pe cei de la Academica Clinceni. Sibienii au marcat golul victoriei în minutul 95.

Sibiul a deschis scorul încă din minutul 3, după un autogol al lui Patriche. Cordea (7) și Yazalde (37) au trecut pe lângă un meritat 2-0 pentru Hermannstadt, dar până la pauză scorul a rămas neschimbat.
Nu au mai forțat ulterior, iar Clinceniul a avut șansa să egaleze în prima parte. În cele din urmă, scorul s-a făcut 1-1 în repriza a doua, în minutul 80, după reușita lui Vojtus. Când totul părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, a venit golul lui Debeljuh, în minutul 90+5. Părea să fie scorul final, numai că în al cincilea minut de prelungiri o fază ca la biliard va aduce totuși victoria dramatică a gazdelor. La un corner, mingea s-a plimbat pe traseul Stoica – Caiado – Debeljuh, iar croatul a pus mingea sub transversală din 3 metri, aducând trei puncte pentru care sibienii au avut mari emoții.

YouTube video

În urma acestui succes, elevii lui Costel Enache urcă pe locul 9, cu 6 puncte. De cealaltă parte, Clinceniul rămâne pe locul 12, cu 3 puncte, la egalitate cu penultimul loc, Dinamo, și la două lungimi de ultima poziție, Chindia Târgoviște.

Ultima oră

Comentariul meu