teodor birț pleacă de la fc hermannstadt - ’’mi-am încheiat mandatul. ies definitiv din club’’

Președintele lui FC Hermannstadt a decis să nu mai continue la echipă, după ce și-a încheiat mandatul la conducerea acesteia. Oficialul sibian spune că iese definitiv din club și temporar și din fotbal. Iuliu Mureșan se ocupă provizioriu de destinele echipei după plecarea lui Birț.

La finalul acestei săptămâni Teodor Birț și-a încheiat mandatul de președinte al AFC Hermannstadt. În perioada mandatului său echipa de fotbal a ajuns din eșalonul județean până în Liga 1 unde s-a menținut pentru al doilea sezon consecutiv și a jucat o finală în Cupa României.
’’Nu mai continui la echipă. Din păcate nu mai avem aceeiași gândire ca să spun așa. Cei care finanțează clubul vor instala o nouă conducere. Eu ies din club și momentant și din fotbal. Iau o pauză. Am informat și conducerea Primăriei Sibiu. Nu merg nici la meciul cu Clinceni. O să îl văd la televizor’’, a declarat pe scurt pentru Ora de Sibiu, Teodor Birț. FC Hermannstadt joacă vineri de la ora 17.00 cu Academica Clinceni, la Tg. Mureș.
În cursul săptămânii viitoare, Teodor Birț va organiza o conferință de presă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dar nu se sesizeaza nimeni organele abilitate dd control cum ar fii A. N. I, nu era cumva D-ul Teodor Ion Bilt in situatia de incompatibilitate find președinte si la S.C PIEȚE SIBIU. S. A IN ACELASI TIMP PREȘEDINTE !