oferte: ochelari în tandem la optyu - a doua pereche la jumătate de preț...și nu numai!

Magazinul de optică OptyU este de acum lider de piață în Sibiu. Se diferențiază prin calitatea produselor, a serviciilor, prin faptul că are singurul aparat din România care prescrie dioptriile, dar și prin ofertele constante care au scopul de a mulțumi clienții. Multe dintre acestea încă sunt în derulare, dar acum a venit o alta: 50% reducere la a doua pereche de ochelari cumpărați, fie de soare, fie de vedere.

La fel ca celelalte promoții, cea mai nouă ofertă de la OptyU vine pentru a le mulțumi clienților fideli, dar și pentru a-i convinge pe cei noi. ”Ofertele pe care le avem mereu sunt gândite pentru clienții noștri și pentru nevoile lor. Încercăm astfel să acoperim toate necesitățile lor din punct de vedere optic și să le oferim posibilitatea de a avea acces la produse și servicii de cea mai bună calitate la preț redus”, spune Oana Tarcea, managerul OptyU, magazinul de optică de pe Galeriile Carrefour.

oferte: ochelari în tandem la optyu - a doua pereche la jumătate de preț...și nu numai!

50% reducere
Așa că pentru toți cei care au nevoie de ochelari de soare sau vor să își îmbogățească colecția, dar și cei care doresc o pereche nouă de ochelari de vedere, răspunsul este OptyU. Promoția care va începe sâmbătă, 17 august și va ține până vineri, 23 august, le oferă clienților posibilitatea de a cumpăra a doua pereche de ochelari la jumătate de preț.

”Oferta este valabilă pentru ochelarii de soare, ochelarii de vedere și inclusiv pentru lentilele pentru aceștia. Pentru lentile de obicei nu se fac oferte, pentru că mergem pe prețul recomandat de Essilor- cel mai bun brand de lentile, cu care lucrăm. Dar, de această dată, pentru a veni în întâmpinarea clienților, oferta este valabilă și pentru aceste produse”, spune Oana Tarcea.

Așa că puteți fie să vă achiziționați pentru voi două perechi de ochelari de soare, fie că vreți doar una și faceți o bucurie unui apropiat, oferta de la OptyU nu e de refuzat. Trebuie doar să prezentați voucher-ul de mai jos din articol sau de pe pagina de Facebook a OptyU.

oferte: ochelari în tandem la optyu - a doua pereche la jumătate de preț...și nu numai!

oferte: ochelari în tandem la optyu - a doua pereche la jumătate de preț...și nu numai!

 

Vechile oferte merg înainte
Și aceasta este doar cea mai nouă ofertă de la OptyU. Dacă tot ajungeți acolo, trebuie să știți că o consultație în vederea determinării dioptriilor este gratuită, la fel ca determinarea dioptriilor cu cel mai performant aparat din România. Iar dacă aveți nevoie de lentile progresive, plătiți o pereche, pentru că a doua este gratuită.

Dacă însă vă schimbați lentilele ochelarilor de vedere și vă doriți ca și cu cei de soare să vedeți la fel de bine, lentilele pentru aceștia, cu dioptrii, vor fi oferite de OptyU gratuit.

Și campania prin care cei de la OptyU îi ajută pe vârstnicii din a zilele din Sibiu să vadă mai bine continuă. Dacă mergeți la optica de pe Galeriile Carrefour cu ramele voastre vechi, veți primi un voucher de 120 de lei cu care veți putea face cumpărături de la OptyU. Ramele vechi vor fi recondiționate și împreună cu lentilele necesare vor fi dăruite vârstnicilor.

Ultima oră

Comentariul meu