ce facem în weekend la sibiu - concerte și distracție în pădurea dumbrava și multe alte evenimente

Mai sunt trei zile din minivacanța de Sfânta Maria și trebuie petrecute cum se poate mai bine. Și cum nu toată lumea a plecat pe litoral, la Sibiu sunt pregătite evenimente care vă vor umple timpul și vă vor ”pregăti” pentru zilele de muncă de săptămâna următoare. 

Fără doar și poate că Sibiul de Odinioară este evenimentul de top al acestui final de săptămână. În Pădurea Dumbrava, zona Camping, timp de două zile – sâmbătă și duminică- vor avea loc concerte, evenimente pentru toate vârstele, festin culinar și ateliere și jocuri pentru copii. Așa că aici, cu siguranță că va fi punctul 0 al distracției în acest final de săptămână. Vor fi desigur concerte cu artiști de top, printre care Hara, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi sau Victor Socaciu. Exact ce e pregătit aici și cine va concerta, aflați de AICI. 

CITIȚI ȘI: Concerte de top, mâncare bună și mini parc de distracții în weekend la ”Sibiul de Odinioară” – Pe scenă urcă Hara, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi și mulți alții

ce facem în weekend la sibiu - concerte și distracție în pădurea dumbrava și multe alte evenimente

Una din cele mai tari petreceri va fi în Cotton Pub. Sâmbătă aici va fi mega distracție, pentru că Mihai V și Carlo Carlos vor fi DJ-ii care vor mixa muzică. Petrecerea va fi animată și de MC Dylma, iar dansatorii de la NOA’s Angels vor fi și ei acolo. De această dată se va plăti intrare- 20 de lei pentru băieți, 10 lei pentru fete până la ora 12, apoi tariful și pentru ele va fi tot de 20 de lei. Rezervări se pot face, ca de obicei, la numărul de telefon 0752 268 866.ce facem în weekend la sibiu - concerte și distracție în pădurea dumbrava și multe alte evenimente

Seria concertelor a la carte de la Biserica Evanghelică continuă și în această vineri. Începe la ora 12:20, iar biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Sacristia Bisericii.

Calfele călătoare vor putea fi văzute di nou la treabă, în fiecare zi de la ora 10, în Piața Huet. E o experiență interesantă, mai ales că vor accepta ajutorul celor care îl vor oferi.

ce facem în weekend la sibiu - concerte și distracție în pădurea dumbrava și multe alte evenimente

Târgul Creatorilor Populari este mega evenimentul din Muzeul ASTRA. Se vor reuni aici meșteri din toată țara, iar cei care vor vizita muzeul vor putea admira și cumpăra obiecte realizate tradițional. Detalii AICI.

ce facem în weekend la sibiu - concerte și distracție în pădurea dumbrava și multe alte evenimente

Tot în Muzeul din Dumbrava, vor fi organizate evenimente pentru copii. Cu se își pot umple ei timpul, aflați de AICI.

Iar duminică, dacă ajungeți în Muzeul în aer Liber, veți putea afla câte ceva despre Tradițiile culinare de pe Valea Secașelor. Detalii despre ce se va întâmpla, AICI.  

Clandestino este piesa de teatru ce se va juca duminică de la ora 21 în Grădina BIS. Este un eveniment perfect pentru sfârșitul de săptămână, așa că nu e de ratat.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu