moarte cumplită lângă sibiu – un cioban și-a omorât prietenul după care s-a pus să doarmă
FOTO arhivă

Crimă oribilă lângă poligonul de la Poplaca. Un bărbat din Rășinari și-a omorât prietenul după care s-a pus să doarmă. A doua zi, a sunat la 112 să anunțe că a gasit cadavrul. Din cauză că în seara crimei era beat, omul nu și-a adus aminte că el a fost cel care l-a omorât.

L-a omorât, apoi s-a pus să doarmă
Totul s-a petrecut duminică seara, lângă poligonul dintre Sibiu și Poplaca. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, un rășinărean în vârstă de 45 de ani, beat fiind, s-a urcat la volan și a lovit cu mașina un bărbat de 48 de ani. Se pare că cei doi, care erau ciobani la o stână, se certaseră cu câteva zile înainte pe niște baloți de paie.

La un moment dat, orbit de furie, agresorul a coborât din mașină și s-a năpustit asupra bărbatului cu un topor, după care l-a lovit până i-a provocat moartea cu o bâtă ciobănească. Fără să conștientizeze ce a făcut, criminalul s-a pus să doarmă ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Nu și-a adus aminte că el a comis crima
A doua zi, când s-a trezit, a găsit cadavrul colegului de stână, și a alertat autoritățile. Fiindcă în noaptea crimei fusese beat, nu își mai aducea aminte că el a fost cel care l-a omorât.

Criminalul a fost arestat preventiv pentru omor.

Ultima oră

Comentariul meu