explicații de la sibianul care a depășit pe contrasens în parcare la shopping city sibiu

Sibianul care, în urmă cu două săptămâni, a depășit pe contrasens, în parcare la Shopping City, un șofer care încerca să își parcheze mașina, vine cu explicații. Acesta spune că, de fapt, bărbatul respectiv nu avea intenția de a parca, ci doar staționa în zona respectivă, astfel că i-a atras atenția.

Toată întâmplarea a fost surprinsă de camera de bord a altui participant la trafic.

CITEȘTE ȘI: Nesimțire în trafic – Șmecher de Sibiu, pe contrasens în parcare. A făcut și scandal

Bărbatul explică și spune că nu a făcut scandal în parcare, ci doar i-a atras atenția șoferului care staționa.

„1. Șoferul căruia i-am atras atenția nu voia să parcheze așa cum este descris în articol, staționa acolo de ceva vreme și a declarat că el nu are unde să parcheze și că acolo lucrează. Toată intervenția mea a durat 15 secunde după cum se poate vedea și în filmare.

2. Passatul negru care este menționat și se vede și în film își continuă drumul, nu intră în parcare cum susține „sibianul”.

3. Pe final se vede cum „sibianul” își continuă drumul și intră și el pe contrasens depășind dubița exact cum am făcut și eu.

4. În cele 15 secunde petrecute în afara mașinii se vede foarte clar că nu am făcut nici un scandal. Am atras atenția șoferului că staționa abuziv într-o zona aglomerată și am plecat.

5. Se menționează de asemenea că am claxonat ca dementul, dar „sibianul” susține că nu avea audio pe camera. Cam suspectă afirmația când toate camerele auto sunt cu audio „by default”. Trebuie să anulezi microfonul de fiecare dată din setări. Cine are interes să mergă cu microfonul oprit? Probabil a deranjat mașina de aici încadrarea la „specimenele” declarate de „sibian””, explică bărbatul acuzat că a depășit în parcare.

Ultima oră

Comentariul meu