foto - accidentul cu cinci răniți de pe dn1 - un tânăr operat de urgență la sibiu

Cinci persoane, între care şi un copil, au fost transportate de urgenţă marţi dimineaţa, la spitalele din Sibiu, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, la Bradu. Un bărbat a fost operat la Ortopedie, iar copilul şi ceilalţi trei adulţi au fost externaţi, având răni uşoare.

Tânăr din Tulcea, operat de urgenţă la Sibiu

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Tulcea, rănit în accidentul de la Bradu, a fost operat de urgenţă de medicii sibieni, fiind internat în Secţia Clinică de Ortopedie, a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă. “Un bărbat, 27 ani, din județul Tulcea, este diagnosticat cu contuzie bazin, contuzie toracică, contuzie genunchi stâng, sindrom de strivire gleznă și antepicior stang, cu fractură calcaneu și haluce stâng, sindrom de strivire glezna dreaptă. Pacientul a fost internat în cadrul Secției Clinice Ortopedie și s-a intrat direct în sala de operație, unde se află în momentul de față”, a declarat Decebal Todăriţă.

Un copil, o femeie şi alţi doi bărbaţi au fost răniţi şi ei

În accidentul de la Bradu a mai fost rănit un copil de 14 ani, o femeie şi doi bărbaţi. Aceştia au scăpat cu răni mai uşoare, fiind externaţi din spitalele sibiene. “Un bărbat, 33 ani, din județul Tulcea, a fost diagnosticat cu TCC minor cu plagă frontală stânga și contuzii. Pacientul a plecat cu recomandări; un bărbat, 27 ani, din județul Tulcea, a fost diagnosticat cu contuzia radiocarp și contuzie bazin. Pacientul a plecat cu recomandări; Şi o femeie, 34 ani, din județul Tulcea, a fost diagnosticată cu contuzii toracice. Pacienta a plecat cu recomandări”, a mai spus Decebal Todăriţă. Şi copilul a fost livit la cap şi la torace, însă a plecat acasă de la Pediatrie. “S-au efectuat investigatii imagistice. Are traumatosm cranio- cerebral acut inchis, contuzie toracica. Stabil, echilibrat. Refuză internarea in sectia Chirurgie”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie, dr. Ioana Mătăcuţă.

Un TIR a intrat într-o autoutilitară la Bradu

Șoferul unei autoutilitare conduse spre Sibiu a oprit parțial pe partea carosabila, autoutilitara fiind acrosata de un ansamblu tir condus pe aceeasi directie, spun cei din Poliţie.

Ultima oră

Comentariul meu