foto - accident grav pe dn1 - cinci persoane rănite la bradu

Evenimentul rutier s-a petrecut în noaptea de luni spre marți în apropiere de Bradu pe DN1 Este vorba de o coliziune între un tir și autoutilitară.

ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje Smurd și un echipaj de pompieri militari și autospeciala de transport victime multiple în zona localității Bradu pentru acordarea asistenței medicale la un accident rutier produs produs între un autocamionetă și un camion. foto - accident grav pe dn1 - cinci persoane rănite la bradu foto - accident grav pe dn1 - cinci persoane rănite la braduDin primele informații sunt implicate cinci persoane (trei bărbați , o femeie și un copil). “La fața locului se află și un echipaj SAJ Tălmaciu. Momentan se acordă îngrijiri medicale persoanelor implicate”, spun cei de la ISU Sibiu.foto - accident grav pe dn1 - cinci persoane rănite la bradu Victimele sunt constiente afara din masina. Echipajele acorda in acest moment primul ajutor.
Șoferul unei autoutilitare conduse spre Sibiu a oprit parțial pe partea carosabila, autoutilitara fiind acrosata de un ansamblu tir condus pe aceeasi directie.

Ultima oră

Comentariul meu